Webdesigner regio Hoevelaken

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2510902

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Webdesigner bij Libris Blz.

Libris Blz. . is een formule van Euretco. Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 2.400 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 3.500 winkels in de branches wonen, mode, sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt ruim ? 3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financi?le dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.

Voor de marketingafdeling zijn we op zoek naar een:

WEBDESIGNER (32 - 40 uur per week)

Marketing houdt zich bezig met zaken zoals web development, online en off line marketing, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Het zwaartepunt in de functie ligt bij de online uitingen, je bent hoofdzakelijk bezig met de visuele invulling van de acties en promoties op onze website. Je werkt samen met de internet- en reclame co?rdinatoren en draagt er . zorg voor dat acties tijdig worden geplaatst en verwijderd van de webshops en . Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van drukwerk ter ondersteuning van de acties op de winkelvloer. Tot slot heb je een actieve rol in de totstandkoming van de marketingplanning en de aanlevering aan derden op basis van doorlooptijden en deadlines.

Als onderdeel van de marketingafdeling ondersteun je de aangesloten ondernemers. Je bent klant- en servicegericht en in staat om binnen een te team te excelleren in je eigen vakgebied.

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507481

Deel deze advertentie met:
|