Productontwikkelaar M/V regio Staphorst

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2510904

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Holmak is een gerenommeerde producent/leverancier van aluminium en kunststof lucht-lucht platenwisselaars. Door jarenlange ervaring met ontwikkeling en productie van deze platenwisselaars hebben we een zeer hoog productrendement weten te behalen. Niet alleen in output, maar ook in functionaliteit, levensduur en toepassing. Als volledig zelfstandig onderdeel van Centrotec, een wereldspeler op het gebied van energie-effici?nte technologie voor gebouwen, zijn we een betrouwbare partner.

Voor het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande warmtewisselaars zoekt de afdeling Research & Development een ervaren:

PRODUCTONTWIKKELAAR M/V

Functie-informatie
De Productontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande warmtewisselaars voor WTW-toepassing. De nadruk ligt hierbij op warmteoverdracht, rendement en kostprijs. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Standplaats is Staphorst.

Functie-inhoud:
Je ontwikkelt lucht - lucht warmtewisselaars; Je voert "fundamenteel' onderzoek uit op component- en systeemniveau; Je toetst de functionaliteit door middel van testen en metingen in het laboratorium; Je legt informatie vast in meetrapporten en je zorgt voor een juiste archivering van de meetrapporten; Je draagt zorg voor planning; Je co?rdineert en bewaakt taken binnen het ontwikkelingsproces; Je signaleert en meldt vroegtijdig eventuele problemen; Je stelt projecttargets op en je kan elk moment de status van de projectactiviteiten weergeven; Je rapporteert aan de Manager R&D.
Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507483

Deel deze advertentie met:
|