Software Engineer regio Son

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2510948

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Itility is een high-end consultancy bedrijf met een "eigen wijze' visie op IT, namelijk "IT als nutsvoorziening'. IT afnemers eisen hoge kwaliteit van IT dienstverlening, maar vooral ook flexibiliteit en transparantie: de tijd van grote investeringen in IT zal aflopen - menukaart, plug-and-play en betalen op basis van gebruik is het motto. Itility vertaalt dit naar het defini?ren en implementeren van "IT als nutsvoorziening' voor haar klanten.

Itility ontwerpt, implementeert en beheert complexe internationale IT infrastructuren bij bekende middelgrote en grote ondernemingen, meestal met internationale scope. Veel infrastructuren evolueren van in house naar IAAS, PAAS en uiteindelijk SAAS. Itility begeleidt deze trajecten vanuit advies en implementatie perspectief.

Er is behoefte aan diverse BI-achtige oplossingen voor Itility's consultancy diensten. Voorbeelden zijn: reporting en analyse tooling voor Itility's of third parties cloud omgevingen, rapportage/visualisatie van IT productiestraten, projectmanagement gereedschappen of opzet van diverse portalen voortbouwend op Openstack, SystemCenter 2012 Orchestrator of andere cloud specifieke management software. Deze functie is een unieke kans om vanuit je brede software expertise te werken voor de Itility consultant op grote projecten bij toonaangevende internationale klanten.

Itility is op zoek naar een

Software Engineer

Profiel
Het ontwikkelen van web applicaties (cloud) en smartphone apps. Functioneel en technisch ontwerp opstellen, review sessies begeleiden en de implementatie gestalte geven. Naast de applicatieontwikkeling behoort het integreren van back-office functionaliteiten en deze presenteren naar de weblaag tot de activiteiten. Hierbij worden verschillende integratie suites (EAI) gebruikt. Software Engineer die graag functionaliteit assembleert op basis van bouwstenen, anders dan de typische 7x24 uur ontwikkelaar. Opereert in multidisciplinaire projectteams volgens SCRUM aanpak, wil consultancy skills ontwikkelen.
Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507507

Deel deze advertentie met:
|