Team Manager Solutions Developments online regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2510949

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Team Manager Solutions Developments online

Over Equens
Equens is een van de grootste betalingsverwerkers in Europa. Met geavanceerde systemen, concurrerende services en enthousiaste medewerkers voorzien we in alle behoeften van de dynamische, Europese betaalmarkt. We behoren tot de Europese top drie, en het is onze ambitie om Europees marktleider te worden. En jij kan een bijdrage leveren om dat doel ook echt te bereiken!

Waar ga je werken?
Business Center Cards ontwikkelt en levert Cards oplossingen voor de Europese markt. Hierbij staan klantbehoeften centraal. Door het leveren van effectieve, betrouwbare en innovatieve oplossingen in de applicaties draagt Equens bij aan het succes van haar klanten. Het Business Center bestaat uit : Product & Process Management, Application and Services Management, Solutions Development and Services. Binnen Solutions Development and Services is het team SD on-line verantwoordelijk voor:
Analyseren van problemen; Vaststellen van impact analyses voor de Equens on-line applicaties en software pakketten; Ontwerpen en defini?ren van oplossingen in de Equens on-line applicaties en software pakketten; Managen van externe partijen en leveranciers met betrekking tot de applicaties.
Wat ga je doen?
Je bent met je team verantwoordelijk voor de volgende operationele processen:
Change support: het maken van software / solution impact analyses, op basis van de opgestelde global designs en requirements, het vervolgens inschatten van benodigde tijd voor de realisatie ervan in de diverse applicaties. Software / Solution Delivery: binnen dit proces ben je met het team verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en systeemtesten van (de wijzigingen? in) applicaties. Tweede/Derde lijns support: Met je team ben je verantwoordelijk voor het oplossen van productie incidenten. Op tactisch / strategisch niveau volg je de ontwikkelingen in markt en vertaal je deze naar innovatieve oplossingen voor Equens. Daarnaast ben je coach voor je medewerkers. De komende jaren zal er speciale aandacht gegeven moeten worden aan de transitie van 'in house' ontwikkelde software naar aangekochte pakketten. In samenwerking met de release manager stel je een release kalender op.
Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507508

Deel deze advertentie met:
|