Engineer regio Nieuwegein

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
32 x
snelcode info
2510950

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wellicht ken je SKF als wereldleider in producten en systemen voor de lagerindustrie. Daarnaast spelen wij een toonaangevende rol op het gebied van afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten waaronder technische ondersteuning, onderhoud, condition monitoring en opleidingen. Met behulp van de inherente vaardigheden en deskundigheid van onze circa 45.000 medewerkers zijn we in staat onze doelstelling te realiseren om intelligentere, duurzamere en innovatievere klantoplossingen te cre?ren. SKF is een uitgesproken mondiaal bedrijf dat werkzaam is in meer dan 130 landen en een uitgebreide reeks industrie?n en klanten wereldwijd van diensten voorziet.De afdeling Facilities & Services bestaat uit: Hospitality Services, Purchase & Logistics en Technical Services. Binnen het onderdeel Technical Services werken 4 medewerkers. Deze zorgen voor het technische beheer en onderhoud van gebouwen, terrein en installaties. Verder wordt er service verleend aan test- en laboratoriumapparatuur van interne klanten.Wij zijn gevestigd in het SKF Business & Technology Park in Nieuwegein. Om ons huidige team te versterken zijn wij op zoek naar een:
Engineer
Functiebeschrijving:
In de rol van Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en technische problemen aan gebouw- en procesinstallaties op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Je verleent service aan test- en laboratoriumapparatuur van de interne klant. Daarnaast ben je de contactpersoon voor externe partijen, wanneer het aankomt op gebouwbeheer en projecten.
Je zult waar nodig aansturende, co?rdinerende en organisatorische taken op je nemen. In deze afwisselende en zelfstandige functie heb je de volgende taken:

Je verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van storingen/ reparaties/onderhoud van installaties en machines op het terrein. Je schakelt externe partijen in bij zaken die zijn uitbesteed, zoals verlichting en het verwarmingssysteem en je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering hiervan. Je doet suggesties om de onderhoudsprogramma's te verbeteren en verder te ontwikkelen. Je geeft breed technisch advies aan interne klanten. Je draagt actief bij aan veiligheid- en milieubewustzijn.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507509

Deel deze advertentie met:
|