Process Engineer regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2519607

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Heb jij oog voor detail?
. groei van onze business stream Energy zijn wij op zoek naar een:

Process Engineer

oftwel Schemabeoordelaar SAMENBOUW & BEVEILIGING
Locatie Rotterdam
Dienstverband: parttime (minimaal 24 uur) of fulltime jaarcontract, waarna vast dienstverband

Lloyd's Register, opgericht in 1760 te London, is wereldwijd (ruim 250 kantoren in ?228 landen) toonaangevend in classificatie- en certificatie. Lloyd's Register ondersteunt haar klanten bij het verbeteren van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en milieu. Onze reputatie is gebouwd op kennis en onpartijdigheid van onze medewerkers. Vier Business Streams bieden het dienstenpakket van Lloyd's Register aan: Marine (Scheepsbouw), Management Systems (certificering en training), Energy ((petro)chemische plants, voorzieningen ten behoeve van energieopwekking, offshore-installaties en hun toebehoren) en Transportation (rail en infra).

Verantwoordelijkheden:
Beoordelen van veiligheid
Als ontwerpbeoordelaar werk je vanuit ons kantoor in Rotterdam binnen een hecht team van gedreven technici aan de meest uiteenlopende projecten voor diverse klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de samenbouw en beveiliging van samenstellen (Pressure Equipment Directive) en druksystemen (Warenwet Besluit Drukapparatuur) op basis van nationale en internationale voorschriften en regelingen of aan de hand van klantspecificaties.

Jouw oordeel is van groot belang
Je geeft . een ontwerpdossier een oordeel over risicovolle installaties en apparatuur. Je beoordeelt het ontwerp met als uitgangspunt dat voldaan wordt aan internationale regelgeving waarbij de veiligheid van mens en milieu voorop staat.

Expertise en verantwoordelijkheid
Vanuit je expertise is het jouw verantwoordelijkheid om de fabrikant ertoe te zetten bepaalde maatregelen te treffen beredeneerd vanuit de beveiligingsfilosie. Niet alles is zwart of wit, jij kunt . onze Lloyd's Register Principes hieraan invulling geven. Relevante ervaring met drukapparatuur, (petro)chemische installaties of powerplant is een pre.

Diversiteit aan internationale klanten.
Als ontwerpbeoordelaar heb je (voornamelijk telefonisch) contact met een breed scala aan (internationale) klanten en kom je in aanraking met zowel nieuwbouw projecten en grote complexe installaties en apparaten.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het rapporteren van jouw bevindingen en het onderhouden van de relaties met de klanten.

Meer dan beoordelen alleen
Je hebt een adviserende en sturende rol voor buitendienst Surveyors, Sales medewerkers en een divers klantenbestand.

In voorkomende gevallen word je ook betrokken bij het opleiden van nieuw in dienst getreden inspecteurs. Wij bieden de mogelijkheid om je met behulp van in- en externe opleidingen te ontwikkelen tot een professionele, vakbekwame Inspecteur, Senior Inspecteur, ?Specialist of Lead Specialist.

Denken aan jouw toekomst
Schemabeoordelaar is een veelzijdige positie waarbij je zelfstandig vanuit jouw kennis en expertise verantwoordelijk bent voor de correcte beoordeling van assemblies / druksystemen. Kennis is het product van Lloyd's Register. Daarom wordt de ontwikkeling van kennis en expertise gestimuleerd en gefaciliteerd. Naast een gedegen opleidingtraject, kun je gebruikmaken van de kennis van (lead) specialists en jezelf ontwikkelen zowel in de breedte als in de diepte. Vanuit andere kantoren van Lloyd's die fungeren als kenniscentrum worden specifieke vakgerichte trainingen georganiseerd.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507983

Deel deze advertentie met:
|