Online / E-Commerce Marketeer (fulltime) regio Ede Gld

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2523483

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BERG Toys, gevestigd te Ede, bedenkt, maakt en verkoopt veilige en robuuste skelters, trampolines en ander professioneel buitenspeelgoed. Wat ooit als hobby begon, is in zevenentwintig jaar tijd uitgegroeid tot een bloeiende internationale onderneming met 3.000 dealers en distributeurs in meer dan 60 landen. Dit succes is vooral te danken aan onze enthousiaste en betrokken medewerkers bij wie professionaliteit, klantgerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Voor een bijdrage aan de verdere online professionalisering en groei zoekt BERG Toys een communicatieve en resultaatgerichte collega voor de functie van

Online / E-Commerce Marketeer (fulltime)

De functie:
In deze uitdagende online marketing functie zet jij samen met je collega's BERG Toys verder op de kaart. Je bent verantwoordelijk voor de initiatie, ontwikkeling en uitvoering van de online marketing activiteiten binnen de BERG Toys online strategie. Naast deze online marketing activiteiten ga je ook aan de slag om de bestaande webshops verder te optimaliseren. Je werkt in een team met 3 collega's en stuurt externe partijen aan. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
Opstellen van management dashboards en conversierapporten; Doen van voorstellen omtrent online marketing- en e-commerce beleid, teneinde de inkomsten van online marketing inspanningen en de omzet in onze webshops te vergroten; Realisatie en (conversie)optimalisatie van online marketing campagnes; Realisatie en (conversie)optimalisatie van affiliate deals/partnerships; Dagelijkse optimalisatie van SEM inzet (SEO, SEA, Display); Dagelijkse managen van de webshops in de breedste zin van het woord (inrichting, content management en werking van Magento); Realisatie en (conversie)optimalisatie van e-commerce campagnes.

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508080

Deel deze advertentie met:
|