Tactisch Inkoper regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
32 x
snelcode info
2532175

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een analytische, communicatieve Tactisch Inkoper voor onze opbouwende afdeling inkoop! (V13.0206)

Word jij enthousiast van pionieren ?n inkoop? Wil jij actief meedenken over wat er binnen 's Heeren Loo nodig is aan goederen en diensten? Ben je er goed in om dat heel concreet te maken? Weet jij je goed te bewegen in een veranderende omgeving en hecht jij waarde aan vrijheid in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

's Heeren Loo zoekt per direct in Amersfoort:
Tactisch Inkoper
32-36 uur

De afdeling Inkoop is onderverdeeld in 3 taakgebieden: strategische, tactische en operationele inkoop. Jij gaat aan de slag als tactisch inkoper en bent verantwoordelijk voor inkoopdienstverlening aan de klant. Daaronder valt onder andere het afsluiten en beheren van contracten en leveranciers 's Heeren Loo breed.
Je helpt de interne klanten hun inkoopvraag op uiteenlopende gebieden goed om te zetten naar een programma van eisen. Jij zet dat vervolgens in de markt om uiteindelijk tot een contract te komen. Daartoe heb je kennis van zowel de interne klant als ook van specifieke marktsituaties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor incidentele inkopen boven ? 50.000,-. Jij zorgt ervoor dat de inkoop- en aanbestedingstrajecten adequaat en volgens de geldende wet- en regelgeving zijn uitgevoerd. En dat dit heeft geleid tot de realisatie van toegevoegde waarde voor de organisatie. Bijvoorbeeld door risicobeperking, continuiteitsgaranties, of gunstige prijs- kwaliteitverhoudingen waarmee de interne klant goed uit de voeten kan.

Je ontvangt leiding van de teammanager Inkoop. Er wordt eigen inbreng van je verwacht; je kunt zelf mede vorm en inhoud geven aan de functie en de afdeling. Ook heb je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van inkooptools.Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508476

Deel deze advertentie met:
|