Accountmanager Binnendienst/ Opleidingsadviseur regio Amst…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2535795

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vertrouw op IIR als kennis- en netwerkorganisatie: met specifieke conferenties en trainingen bieden we u zakelijke informatie. D? basis voor nieuwe oplossingen en (persoonlijke) ontwikkelingen in uw organisatie. Wat speelt er zich af in de kopgroep van uw sector? Blijf op de hoogte en zorg zelf voor innoverende oplossingen: IIR houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst/ Opleidingsadviseur
Specialist in het telefonisch adviseren en verkopen van trainingen

Als specialist in het telefonisch adviseren en verkopen van trainingen en opleidingstrajecten ben je bezig met zowel het benaderen van nieuwe klanten als het uitbouwen van contacten met bestaande relaties.

Wat zijn je taken:
Actief zoeken naar manieren om telefonisch nieuwe prospects te benaderen voor trainingen Telefonisch contact onderhouden met bestaande klanten. Deze relaties worden op regelmatige basis (gemiddeld tweemaandelijks) gebeld. De opleidingsadviseur binnendienst inventariseert en begrijpt de trainingsbehoefte en biedt hier een passend aanbod voor aan Je belt evaluaties van trainingsdeelnemers en leads na met als doel verdere opleidingsbehoefte in kaart te brengen en hier omzet uit te genereren Per dag heeft de opleidingsadviseur binnendienst minimaal 20 volwaardige telefonische contactmomenten met prospects en onderhoudt minstens 2 uur uitgaand telefonische contacten. De opleidingsadviseur binnendienst werkt zelfstandig, maar wel team geori?nteerd en rapporteert aan de Sales Director.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508670

Deel deze advertentie met:
|