Salesmanager Sponsoring regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2535828

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Commerci?le salesmanager die relevante marktpartijen weet te overtuigen

Vertrouw op IIR als kennis- en netwerkorganisatie: met specifieke conferenties en trainingen bieden we u zakelijke informatie. D? basis voor nieuwe oplossingen en (persoonlijke) ontwikkelingen in uw organisatie. Wat speelt er zich af in de kopgroep van uw sector? Blijf op de hoogte en zorg zelf voor innoverende oplossingen: IIR houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

Wil jij met Nederlandse- en internationale topbedrijven om de tafel zitten om sponsordeals te sluiten? Wil jij deze bedrijven adviseren hoe zij zich middels conferenties optimaal kunnen profileren bij hun doelgroep? En ben jij de ijzervreter die voor uitdagende targets gaat en ook bij moeilijke marktomstandigheden tot het uiterste gaat?

Solliciteer dan op de functie van:

Salesmanager Sponsoring

Als Salesmanager Sponsoring ben je binnen een team van vijf jonge, ambitieuze mensen, verantwoordelijk voor het benaderen en vastleggen van potenti?le sponsoren voor onze conferenties in de marktsegmenten Energie en ICT.?? ?

Functie
Je benadert beslissers, commercieel managers en directie van Nederlandse topbedrijven die potentieel willen sponsoren en die zich willen profileren naar de deelnemers op de conferenties en bouwt een netwerk op. Je bent continu op de hoogte van wat er in jouw marktsegmenten speelt, doordat je het nieuws in kranten/internet/vakbladen/nieuwsbrieven etc. bijhoudt. Je analyseert de markt door adequaat telefonisch- of face-to-face onderzoek, deskresearch en concurrentieonderzoek. Je past de juiste vraagtechnieken toe; hierdoor verkrijg je inzicht in de werkelijke behoefte van de markt. Als Sales Manager Sponsoring doe je interessante proposities aan je klant, die aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Je realiseert een optimale omzet door de juiste salesstrategie toe te passen. Als lid van het projectteam draag je bij aan het gezamenlijke doel van het projectteam, een optimale winst met een optimale klanttevredenheid voor elke conferentie. Als Sales Manager Sponsor ben je verantwoordelijk voor het gehele salesproces; je start met uitgebreid marktonderzoek, benadert potenti?le sponsoren, voert zelfstandig. contractonderhandelingen, verbindt sponsoren aan de conferenties, faciliteert sponsors tijdens de conferentie en draagt zorg voor de after-event evaluatie.
Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508687

Deel deze advertentie met:
|