Customer IT Specialist regio Almere

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2541984

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Roche Diagnostics is op zoek naar een Customer IT Specialist
Locatie: Almere

Professional Services is binnen Roche Diagnostics, die verantwoordelijk is voor de plaatsing en installatie van al onze instrumenten bij onder andere ziekenhuizen, onderzoekslaboratoria en huisartsenlaboratoria. Naast het installeren speelt preventief onderhoud en het verhelpen van storingen een belangrijke rol. Binnen Nederland werken, vanuit Professional Services 48 collega's met verschillende aandachtsgebieden aan het behouden van klanttevredenheid door storingen te voorkomen of deze binnen afzienbare tijd te verhelpen. Hierdoor wordt service vanuit Roche door klanten ervaren als meerwaarde. Door de groei van het aantal instrumenten en de toenemende vraag naar service vanuit de klant willen wij ons team verder uitbreiden om onze optimale service te kunnen blijven leveren.

De functie
Als Customer IT Specialist ben je verantwoordelijk voor de Installatie van onze Customer IT producten . onze Roche productlijnen. Je zorgt er voor dat er een juiste koppeling is tussen onze systemen aan de locale IT structuren (LIS) van onze klanten en alle daarbij behorende werkzaamheden. Ons portfolio bestaat onder andere uit: PSM, CiTM, Aurora, IT1000, Vantage.
Je bent lid een team bestaande uit 6 Customer IT Specialisten.

Jouw belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:
Installeren van instrumenten/systemen en je draagt zorg voor de continu?teit van de Roche systemen bij klanten; Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, systeem modificaties en updates aan Roche-systemen zowel intern als extern; Lokaal aanspreekpunt voor de klant voor remote support en trouble shooting; Zorgdragen voor relevante product trainingen; Verantwoordelijk voor het loggen van alle support gerichte activiteiten in CRM systeem volgens vastgestelde Roche richtlijnen; Support geven aan RDNL collega's (RCSC) en office medewerkers bij vragen over relevante getrainde instrumenten.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508924

Deel deze advertentie met:
|