Medewerker Binnendienst regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
25 x
snelcode info
2542029

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Binnen Eigen Huis Hypotheekservice zijn wij op zoek naar een Medewerker Binnendienst
(40 uur per week)

De organisatie
Eigen Huis Hypotheekservice . is een 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van (toekomstige) eigenwoningbezitters. Dat doen we door belangenbehartiging, informatie en praktische diensten effectief te combineren voor onze ruim 690.000 leden. Strijdbaar, betrokken en deskundig zijn de waarden waar wij voor staan. We hoeven geen winst te maken, maar zijn wel resultaatgericht. De bedrijfscultuur is open en medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid

De afdeling
Eigen Huis Hypotheekservice biedt leden van de vereniging onafhankelijk hypotheekadvies en de mogelijkheid om op basis van dat advies een hypotheek af te sluiten. Het belang van onze leden staat altijd centraal. De positionering van de hypotheekservice is in lijn met het beleid en imago van onze organisatie; betrouwbaar, onafhankelijk en integer.

De functie
Je beoordeelt de hypotheekaanvragen, die via de hypotheekadviseurs binnenkomen, globaal aan de hand van de acceptatienormen. Vervolgens stuur je de aanvraag naar de geldverstrekker en draag je zorg voor het verzamelen van de benodigde stukken ter completering van het dossier. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en het bewaken van het dossier na het tekenen van de offerte. Verder onderhoud je contacten met leden, geldverstrekkers, notarissen en hypotheekadviseurs.
Opties:
- Functiegroep: administratief/secretarieel

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508958

Deel deze advertentie met:
|