Test Engineer regio Nieuwegein

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2548744

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wellicht ken je SKF als wereldleider in producten en systemen voor de lagerindustrie. Daarnaast spelen wij een toonaangevende rol op het gebied van afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten waaronder technische ondersteuning, onderhoud, condition monitoring en opleidingen. Met behulp van onze circa 46.000 medewerkers zijn we in staat onze doelstelling te realiseren om intelligentere, duurzamere en innovatievere klantoplossingen te cre?ren. SKF is een uitgesproken mondiaal bedrijf dat werkzaam is in meer dan 130 landen en een uitgebreide reeks industrie?n en klanten wereldwijd van diensten voorziet.

De inzet van SKF op het gebied van innovatie en technologische ontwikkeling is van wezenlijk belang voor het behouden en versterken van onze technologische leidersrol. Het Engineering & Research Centre fungeert wereldwijd als het belangrijkste R&D-centrum voor SKF en is gevestigd in het SKF Business & Technology Park in Nieuwegein. Hier zijn wetenschappers en ingenieurs continu bezig met het genereren van idee?n voor de ontwikkeling van nieuwe producten.Om ons huidige team van de Testing afdeling aan te vullen zijn wij op zoek naar een:
Test Engineer
Omschrijving:
Als Test Engineer ben je (afhankelijk van je werkervaring) verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van testen en metingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren en onderhouden van testopstellingen en systemen. Je werkt nauw samen met collega's in R&D projecten en bent betrokken bij de verwerving, ontwerp, fabricage en installatie van nieuwe apparatuur.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509162

Deel deze advertentie met:
|