Senior Software Engineer regio Ridderkerk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2551761

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BIS zoekt een Senior Software Engineer
Plaats: Ridderkerk

BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT integration, adviseert, realiseert, installeert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. BIS heeft verder een breed portfolio kwaliteitsproducten, zijn eigen lijn vergadermeubilair met AV integratie (VisionLine) ?n een naam hoog te houden in de (audiovisuele) ondersteuning van zakelijke evenementen en het vormgeven van audiovisuele producties. BIS heeft strategisch gespreide vestigingen in Europa en zo'n 250 mensen in dienst. Als marktleider richt BIS zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden.

Op het snijvlak van AV en ICT heeft BIS een 40-tal producten ontwikkeld die vari?ren van eenvoudig tot zeer complex. Om leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten in deze categorie zijn wij voor onze vestiging in Ridderkerk op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame:

Senior Software Engineer
professional in .NET systeem ontwikkeling

De uitdaging
Als senior software engineer opereer je met het grootste gemak op zowel onze interne development afdeling als bij onze klanten en opdrachtgevers. Je bent de lead developer in een set van 40 in eigen beheer ontwikkelde producten. Installatie op locatie van de software doe je net zo gemakkelijk als het bijwonen van technische brainstormsessies of het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. Je speelt een onmisbare rol op het snijvlak van AV en ICT. Een rol, die onze klanten herkennen en die ervoor zorgt dat steeds opnieuw wordt gekozen voor de AV & ICT producten en diensten van BIS. De functie is per direct beschikbaar.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509239

Deel deze advertentie met:
|