Junior .NET programmeur regio Ridderkerk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
33 x
snelcode info
2551829

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BIS zoekt een Junior .Net programmeur
Plaats: Ridderkerk

BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT integration, adviseert, realiseert, installeert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. BIS heeft verder een breed portfolio kwaliteitsproducten, zijn eigen lijn vergadermeubilair met AV integratie (VisionLine) ?n een naam hoog te houden in de (audiovisuele) ondersteuning van zakelijke evenementen en het vormgeven van audiovisuele producties. BIS heeft strategisch gespreide vestigingen in Europa en zo'n 250 mensen in dienst. Als marktleider richt BIS zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden.

Op het snijvlak van AV en ICT heeft BIS een 40-tal producten ontwikkeld die vari?ren van eenvoudig tot zeer complex. Om leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten in deze categorie zijn wij voor onze vestiging in Ridderkerk op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame:

Junior .NET programmeur
Talent in .NET systeem ontwikkeling

De uitdaging
Als junior programmeur ga je vanaf de eerste dag al scrummend aan de slag in een klein ontwikkelteam met korte lijnen. Is je software volgens onze kwaliteitsstandaard gereed dan mag je deze op locatie of via een remote verbinding installeren in de productieomgeving van de klant en overdragen aan onze trainers. Je bent in de derde lijn beschikbaar voor ondersteuning van je producties en je kan gevraagd worden om met onze sales afdeling mee te denken over nog te ontwikkelen oplossingen. Zodoende speel je een belangrijke rol in het hele proces van ontstaan tot oplevering van door jou zelf gemaakte software voor tal van de grotere zakelijke bedrijven en instituten in Nederland. De functie is per direct beschikbaar.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509265

Deel deze advertentie met:
|