Teamleider Electrical Power Group regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
29 x
snelcode info
2553102

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vacature Teamleider Electrical Power Group? | High Voltage | M/V| Rotterdam

Heb jij advies ervaring op het gebied van midden- en of hoogspanning aansluitingen? En bouw jij graag aan jouw eigen ontwerp- en adviesteam waarmee jij onze marktpositie in de energiemarkt verder gaat uitbouwen?

De functie:
Vanuit een technische leidersrol ga jij het bestaande team van 12 medewerkers verder ontwikkelen binnen de energie sector. Je klantenkring bestaat uit energiebedrijven, grote spelers binnen de (proces)industrie, grote internationale havens. Je focus ligt op duurzame transmissie systemen, distributie-infrastructuur voor hernieuwbare en conventionele energieopwekking. Hierbij richt jij en je team zich op de gehele keten van haalbaarheidsstudies, ontwerp en tenderprocedures alsmede de begeleiding van de realisatie en inbedrijfstelling. Jouw klanten bevinden zich voornamelijk op de Nederlandse markt waarbij je ook grote internationale opdrachten niet uit de weg gaat. ?

De specifieke taken bestaan voor jou uit:
Ontwikkeling, verdediging en implementatie van het strategisch teamplan; Het uitwerken/opstellen van offertes en tenderprocedures; Het leveren van een strategische bijdrage aan de ontwikkeling van de gehele groep, in samenwerking met de business developers; Het managen van je team op het gebied van beoordeling, coaching, ontwikkeling, ziekteverzuim en de dagelijkse gang van zaken zoals uren/verschotten accordering; Het uitbouwen naar een 'centre of excellence' binnen de (internationale) Royal HaskoningDHV organisatie met een eigen netwerk en profiel in de markt; Het uitvoeren van projecten; Maandelijkse rapportage . de projecten status aan het hoofd van de adviesgroep.
Kortom: Vanuit jouw ervaring en opgebouwde netwerk weet jij als geen ander projecten binnen te halen en deze door jouw klantgerichte aanpak samen met jouw team tot een goed einde te brengen.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509370

Deel deze advertentie met:
|