1e Monteurs Audiovisuele Oplossingen regio Almere-Stad

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
53 x
snelcode info
2553103

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Audiovisueel marktleider BIS zoekt technisch talent

BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT integration, adviseert, realiseert, installeert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. BIS heeft verder een breed portfolio kwaliteitsproducten, zijn eigen lijn vergadermeubilair met AV integratie (VisionLine) ?n een naam hoog te houden in de (audiovisuele) ondersteuning van zakelijke evenementen en het vormgeven van audiovisuele producties. BIS heeft strategisch gespreide vestigingen in Europa en zo'n 250 mensen in dienst. Als marktleider richt BIS zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden.

Vanwege de groei van onze activiteiten, willen wij voor de regio Amsterdam/Almere/Haarlem graag kennis maken met gedreven:

1e Monteurs Audiovisuele Oplossingen
Montage, AV & ICT apparatuur, Uitdaging, Fulltime

De uitdaging
Je begint met een korte inwerkperiode, waarin wij je wegwijs maken in de manier waarop wij onze audiovisuele & ICT oplossingen installeren en integreren ?n hoe wij deze oplossingen onderhouden. Daarna ga je aan de slag binnen een enthousiast en collegiaal team. Als eerste monteur installeer je onze prachtige audiovisuele oplossingen bij onze klanten op locatie. Je komt overal en krijgt bij gerenommeerde organisaties een kijkje in de keuken. Je vormt een team met een andere monteur en in die samenwerking draag jij de eindverantwoordelijkheid voor de vlekkeloze installatie en oplevering van onze oplossingen. Natuurlijk zorg je er bij vertrek voor dat alles keurig is opgeruimd en het afval milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Een specifiek onderdeel van je werk is het voorbereiden en installeren van 19' montagerekken, waarin de apparatuur wordt weggewerkt.


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509371

Deel deze advertentie met:
|