Nieuw chalet te koop in de Neswaarden, Aalst J#50J

prijs
€ 90.000
datum plaatsing
09-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
de stacaravanmakelaar Bra…
type
aangeboden
adverteert sinds
04-12-2012
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
0658977991
gezien
15 x
snelcode info
6249545
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Stacaravans

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Merk: Overige merken
 ● Slaapplaatsen: 4
 ● Lengte opbouw (in mtr): 10

OMSCHRIJVING:

Nieuw chalet te koop aan het water, de Neswaarden, Aalst

Uw eigen recreatiewoning op uw eigen grond aan het water? Dat is nu mogelijk op Recreatiestrook de Neswaarden. Er zijn nog enkele koopkavels beschikbaar die variëren in grootte en prijs.
 
Een heerlijke plek voorzien van alles wat u kunt wensen bij een tweede huis, lekker genieten van het chalet, het terras en de tuin, de privacy en natuurlijk het fantastische uitzicht!
Bijzonder is dat het hier niet om een camping gaat maar om een aantal koopkavels die vallen onder de vereniging voor eigenaren de Neswaarden.

De jaarlijkse kosten vallen reuze mee. Totaal € 200,00 voor het lidmaatschap van de vve en voor de gezamenlijk onderhoudskosten.
 
De chalets worden geheel naar wens gebouwd, kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Recreatiestrook de Neswaarden is het gehele jaar geopend.
 
Voor informatie kunt u bellen met 06-58977991 of email jankees@stacaravanmakelaar. nl

----------------------

Makelaar in stacaravans en chalets in Oost-Brabant (van Breda tot Venlo) en regio, aan de Zeeuwse kust, Zeeland.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Brabant. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op de website van de stacaravanmakelaar. 
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met stacaravanmakelaar Jan Kees op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5897 7991

 


ADVERTEERDER:
Naam: de stacaravanmakelaar Brabant-Limburg
Tel: 0658977991
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4692237/ko

----------------------------------
Makelaar in stacaravans en chalets in Oost-Brabant (van Breda tot Venlo) en regio, aan de Zeeuwse kust, Zeeland. De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in het Oost-Brabantse land. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar. nl.
Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en Alles Wisselt.
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met stacaravanmakelaar Jan kees op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op stacaravanmakelaar .nl of bel 06 5897 7991

Deel deze advertentie met:
|