Corydoras Adolfoi

prijs
€ 7,75
datum plaatsing
21-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Wim Mulder
type
aangeboden
adverteert sinds
01-02-2011
plaatsnaam
Emmen
telefoon
0653526706
gezien
4 x
snelcode info
1283713

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Garnalenkwekerij-Drenthe is Kvk geregistreerd onder nummer 01143624.

Familie : Callichthyidae
Herkomst : Brazilië
Lengte vd vis : 5 cm
Min.lengte aquarium : 60 cm

Vreedzame bodemvis die in een school van minimaal 10-12 stuks moet worden gehouden. Hij kan het beste worden samen gehouden met kleinere zalmpjes en dwergcichliden. Het aquarium moet aan de randen en achtergrond dicht worden beplant terwijl op de voorgrond een plekje moet worden ingericht met fijn zand waar de dieren naar voedsel kunnen grondelen zonder hun baarddraden te beschadigen. Een regelmatige waterverversing is noodzakelijk.
Als voedsel moet klein levend voer worden gegeven. Diepvries- en droogvoer wordt ook geaccepteerd. Het zijn uitstekende opruimers van voedselresten in de bodem.
De kweek is niet moeilijk. Bij de juiste watersamenstelling en goede voeding worden na een waterverversing regelmatig eieren afgezet en bevrucht. Na zeven dagen komen de eieren uit en nog een paar dagen later zwemmen ze vrij. De jongen kunnen worden groot gebracht met micro-aaltjes en enige dagen later met Artemia-naupliën.

Zie ook onze andere advertenties.
Kijk ook eens op onze webshop voor het gehele assortiment

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed