Workshop Digitale Fotografie voor Beginners EMMEN

Audio, Tv en Foto > Fotografie > Cameras l Digitaal

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Overige Merken
 ● Optische zoom: 8 keer of meer
 ● Opslag medium: Sd memory card
 ● Aantal megapixels: 1

OMSCHRIJVING:

Doelgroep

 

 ● Iedereen die net begint met fotografie en nu wel eens wil weten wat die termen sluitertijd en diafragma nu precies betekenen en doen voor de fotografie.
 ● Iedereen die al een tijdje bezig is met fotograferen, en nu de volgende stap wil zetten om zijn / haar toestel beter te leren kennen en zelf te leren instellen.
 ● Iedereen die wel weet, dat er vast meer uit de camera te halen moet zijn, en zich afvraagt wat daar dan voor nodig is.
 ● Iedereen die tot op heden de camera instelt op de automatische stand, en merkt dat desondanks toch regelmatig foto’s mislukken.
 ● Iedereen die na het lezen van de handleiding van de camera, heeft gemerkt dat het boekje slechts over de bediening van de camera ging en niet verteld waar men zoal op moet letten voordat men een foto maakt.


 

Doel 
 

 ● Leren waar men op moet letten bij het maken van foto’s, voordat men de foto maakt.
 ● De betekenis van de begrippen sluitertijd, diafragma, ISO waarde, belichtingsmeter, witbalans en vele andere begrippen leren kennen
en hier mee leren omgaan.
 ● De samenhang van bovengenoemde begrippen leren begrijpen en deze kennis in de praktijk toe te leren passen.
 ● De bediening van uw camera beter onder de knie te krijgen en zelf de sluitertijd, het diafragma en de ISO waarde te leren instellen op 
een juiste manier.
 ● Kortom: Na deze workshop weet u wat u aan het doen bent met uw camera. U weet hoe u bewegings-onscherpte kunt kiezen, de scherptediepte kunt instellen en hoe u de belichting kunt regelen, opdat u de foto maakt zoals u die bedoeld heeft.
Naslag-boekje bij de prijs inbegrepen

 

 ● Een 25 pagina’s tellend boekje, voorzien van illustraties, met daarin alle begrippen die tijdens de workshop aan de orde komen nog eens duidelijk uitgelegd, is bij de prijs inbegrepen.
 ● Door dit boekje een dag nadat u de workshop gevolgd heeft, even door te lezen, zult u het geleerde nog eens onder ogen krijgen en het theoretische deel van de leerstof veel beter onthouden en leren toepassen.EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Spiegelreflex

ADVERTEERDER:
Naam: sterkeprijzen
Tel: 0646371776
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3875374/ko

ALLES VOOR DE FIETS BIJNA VOOR .............
  • Prijs € 75
  • Datum plaatsing 19-03-17
  • Adverteerder sterkeprijzen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 25-10-2013
  • Plaatsnaam Zandpol
  • Telefoon 0646371776
  • Bekeken 76 x
  • Snelcode info 4902343

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice