cellulitis behandeling

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
perfectbodycontour
type
aangeboden
adverteert sinds
03-11-2010
plaatsnaam
Schoonebeek
telefoon
0623840843
gezien
1 x
snelcode info
629109

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De parafango is een heerlijke warmte pakking
met een hoog zeezoutgehalte en een grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen. De parafango behandeling kan zowel een oplossend (Cellulitis- behandeling) als een vestevigende bijvoorbeeld ( Buste-behandeling) karakter hebben. Met de fango pakken we probleemzones aan en het heeft een hydraterende en huidverstevigende werking.

Het Slankt het lichaam af,geeft een gladde huid, regelmatige parafango behandeling geeft strakkere benen. Lichaamspakking van paraffine vermengt met natuurlijke zeemodder, rijk aan mineralen. De parafango wordt eenvoudig toegepast op plaatsen waar u strakker wilt uitzien (bijvoorbeeld benen of taille). Ontspant het lichaam waardoor de actieve werkstoffen van de ampullen, die onder de Parafango worden aangebracht, extra goed worden opgenomen. Er is een parafango behandeling: Voor uw benen , taille , versteviging voor uw buste of buik.

Voor wie is de parafango behandeling aan te bevelen;
Behoefte aan ontspanning
spierklachten
Last van zware benen
Slechte circulatie
Is de huid verslapt
Beginnende cellulitis

We hebben ook de Universal Contour Wrap(gegarandeerd 15 cm verlies over het gehele lichaam in 1 uur!! en Hot-stone Massage
voor meer info bel of mail naar perfectbodycontour@live.nl

zie ook mijn andere advertentie`s

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest