D501 HausverkaufeninHolland

prijs
€ 470.000
datum plaatsing
09-07-12
adverteerder
Hollandmakler
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Enschede
telefoon
0537112415
gezien
68 x
snelcode info
1599025
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

In een stadsdeel van Feldatal, in het "Vogelsbergkreis" gelegen tussen Kassel en Frankfurt, staat dit omvangrijk gerenoveerde woonhuis te koop. Het woonhuis is gebouwd in 1935 en beschikt over 10 kamers, een keuken, 3 badkamers, toilet en een saunaruimte. Met 320m2 woonoppervlakte biedt deze woning meer dan genoeg plek voor de grote familie,, maar ook aan gasten. Voor de ingang is er een 60m2 grootte overkapping geplaatst om ook bij slecht weer en in de avonduren maximaal van de goede atmosfeer van deze omgeving te kunnen genieten. Het geheel is in een U vorm gebouwd en de binnenplaats is geasfalteerd. Op het grondstuk vindt u naast het woonhuis, 3 open stallingen met hierin 20 paardenboxen, waarvan enkele met paddock, 2 garages, een werkplaats en een schuur met . voeropslag en parkeerruimte voor aanhangwagens .

Manege
Op enkele minuten rijafstand bevindt zich aan de dorpsrand midden in het Idyllische natuurgebied een professionele manege met rijhal (16x40m) met sprinklerinstallatie, zadelkamer, kantine en bergruimte. De buitenbak bemeet 20x40m en grenst aan het 4,5 ha grote weidegrondstuk. 3,5Ha hiervan zijn in eigendom. Extra grond is er eventueel nog bij te pachten. Het is heerlijk uitrijden door de prachtige bosrijke omgeving met velden en beekjes.

Bijzonderheden
Het woonhuis bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. En is smaakvol en in stijl gerenoveerd. Het dak is onlangs vernieuwd en de kunststof kozijnen zijn aan de straatzijde voorzien van extra geluidsdemping. Er word gestookt met de grote allesbrander in het woongedeelte en tevens middels de onlangs vernieuwde energiezuinige CV installatie op Olie.
?
[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|