D669 Luxe Landhuis met voormalige paardenfokkerij

prijs
€ 2.000.000
datum plaatsing
15-11-15
adverteerder
Hausverkaufeninholland
type
aangeboden
adverteert sinds
09-02-2014
plaatsnaam
Enschede
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
6294958
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Koop woningen Buitenland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Landgoed
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 15
 ● Woonoppervlakte (in m²): 280
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 10000
 ● Bouwjaar: 1993
 ● Type woning: Vrijstaande woning, Woning met bedrijfsruimte en Overige soorten
 ● Regio Buitenland: Duitsland
 ● Stad of Plaats: Haiger (Dillenburg)

OMSCHRIJVING:
Dillenburg is bij de Nederlanders zeer geliefd, vanwege de rijke Historie, en de grondlegging van het Nederlandse Koningshuis. Het belangrijkste historische monument van de stad is Slot Dillenburg, of wat er nog van over is. Het is het voorvaderlijke kasteel van het Huis van Nassau, en staat op een 292 meter hoge berg. Juliana van Stolberg heeft er gewoond, en Willem van Oranje is er geboren. Nog geen 5 km verder ligt het dorpje Haiger, alwaar u dit schitterende Landhuis en voormalige paardenfokkerij aantreft. Het ruime huis heeft bij binnenkomen door de grote brede eiken houten deur, op de begane grond een appartement. Middels een grote mooie trap komt men op de eerste verdieping alwaar men de luxe en ruime inbouwkeuken, met toegang naar de serre en tuin aantreft. In de woonkamer is veel met hoogwaardig hout gewerkt, waardoor het veel allure uitstraalt. Het zwembad van 4x8 met automatische overdekking en tegenstroom-systeem bevindt zich ook op de eerste verdieping; het bijzondere Italiaanse mozaik geeft deze ruimte van rust en ontspanning een mediterraanse sfeer.De bio-sauna en de ruime whirlpool liggen nodigen uit om het zwembadbezoek heerlijk te genieten. Een groot raam geeft een prachtig uitzicht naar buiten. Alles is verlicht, ook s avonds zult u hier optimaal kunnen ontspannen.Voor een drankje of een hapje is er de mogelijkheid aan de zwembadbar plaats te nemen. Op de eerste verdieping van het huis bevindt zich de ruime slaapkamer, twee inloopkasten, een kinderkamer en de luxe badkamer met whirlpool. Een aantal jaar geleden is het huis geheel gesaneerd, en er is tevens een energie-pas aanwezig. De prachtig aangelegde park-achtige tuin heeft een heerlijke buitenkeuken met groot terras.De stallen en de zadelkamer zijn in bijzonder mooie verblijven ondergebracht. Ook bevindt zich hier het solarium voor de paarden. Er zijn 7 binnenboxen en 4 buitenboxen. Ites verderop, te bereiken middels een weg met bomenhaag zijn de rijhal en de paardenbak te vinden.Een aantal jaar geleden werden hier paarden gefokt, gezamelijk met de inmiddels overleden oud wereldkampioen Gerd Wiltfang. Dit prachtige en bijzondere huis, met al zijn extras en in het bijzonder de gehele paardenliefhebberij wordt u zonder makelaar aangeboden. Neemt u graag contact met ons op, wij verstrekken u de gegevens van de eigenaar.     

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom en Rustige weg
 ● Extras: Balkon, Bedrijfsruimte, CV ketel, Garage, Tuin, Sauna, Schuur of Berging, Open haard, Dakterras, Lig- of zitbad en Zwembad
 ● Tuinoppervlakte (in m²): 10000
 ● Aanbieder: Zonder makelaar

ADVERTEERDER:
Naam: LTT Interim
Tel: 0625346265
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4709961/ko

Deel deze advertentie met:
|