D679 In de Eifel interessant investeringsobject

prijs
€ 275.000
datum plaatsing
29-02-16
adverteerder
Hausverkaufeninholland
type
aangeboden
adverteert sinds
09-02-2014
plaatsnaam
Enschede
telefoon
n.v.t.
gezien
12 x
snelcode info
6883487
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Koop woningen Buitenland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Herenhuis
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 10
 ● Woonoppervlakte (in m²): 307
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 2935
 ● Bouwjaar: 1948
 ● Type woning: Vrijstaande woning, Woning met bedrijfsruimte en Overige soorten
 ● Regio Buitenland: Duitsland
 ● Stad of Plaats: Hörschhausen - Eifel

OMSCHRIJVING:

IN PRIJSVERLAAGD!!! IN PRIJS VERLAAGD!!!

 

In de mooi natuurrijke Vulkaaneifel ligt dit interessante investeringsobject. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1948, maar in 1988 is het geheel gerenoveerd en verbouwd en voldoet vandaag de dag nog steeds aan de huidige standaard. De façade is geheel van Mayener Tuffstein en in 1989 is het gehele dak perfect gedekt met looi.
 Het enorme kavel biedt de bewoners alle rust, ruimte en privacy, en tevens is er ook nog een bouwkavel (direct vrij te bebouwen) van 1.000 m2.
  Het complex bestaat uit drie wooneenheden waarvan twee momenteel verhuurd worden. De hoofdwoning bedraagt 169 m2 en is perfect onderhouden, er bevinden zich o.a. een luxe badkamer, 1 slaapkamer en een mooie inbouwkeuken in de woning die verdeeld is in twee ruime verdiepingen. Ook beschikt deze woning over een heerlijke ruime serre.  De beide appartementen ( 100 m2 en 68 m2) die verhuurd zijn verkeren in perfecte staat van onderhoud. Tevens betreft het voor beide langlopende huurcontracten. Het grote appartement heeft dus twee etages.  Alle drie de woningen beschikken over een eigen garage, en heel bijzonder...alledrie over een open haard. U kunt dit bijzonder object voor meerdere doeleinden benutten. Denk aan comleet verhuren, of deels vakantie-verhuur, of zelf uw intrek nemen (als vakantiegebruik) in de hoofdwoning en beide andere woningen verhuren zoals deze nu ook verhuurd zijn, voor permanente bewoning. Al met al voldoende mogelijkheden! Het wordt u zonder makelaar aangeboden, u kunt graag direct contact opnemen met de eigenaar, Herr Arenz, welke u het beste kan bereiken per mail; Christian. Arenz1@freenet. de of telefonisch 0049-151-58709322 Uiteraard kunt u ook altijd met al uw vragen (kosteloos) bij ons terecht.     

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Centrum en Rustige weg
 ● Extras: Bedrijfsruimte, CV ketel, Garage, Tuin en Open haard
 ● Tuinoppervlakte (in m²): 295
 ● Aanbieder: Zonder makelaar

ADVERTEERDER:
Naam: LTT Interim
Tel: 0625346265
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4965064/ko

Deel deze advertentie met:
|