Leerling installatiemonteur

Get Work BVHet vak van installatiemonteur past jou als een goed zittend paar werkschoenen. Jij wil graag alles leren over het aanleggen van verwarmingen, plaatsen van radiatoren en toiletten. Als je al een beetje ervaring hebt als loodgieter of installatiemonteur is dat mooi, maar niet het belangrijkste. Voor deze vacature in Epe zoekt Get Work een gedreven en ambitieuze leerling installatiemonteur. Iemand die de beste wil worden op het gebied van water- en gasleidingen.

Voor wat, hoort watBij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze vacature leerling installatiemonteur in Epe zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit:

- een fulltime functie met grote kans op een vaste baan.
- een mooi salaris volgens de cao Techniek.
- opleidingsmogelijkheden tot installatiemonteur/loodgieter.
- 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
- pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
Functie-eisen


Dit leuke bedrijf in Epe is een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is de plek waar jij als leerling installatiemonteur de handen uit de mouwen kan steken.

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de leerling installatiemonteur bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je meeZie jij jezelf al werken als leerling installatiemonteur in Epe? Kijk of je onderstaande checklist kunt afvinken.

- een flinke dosis leergierigheid en gedrevenheid om het vak te willen leren.
- ervaring als installatiemonteur is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.
- deze vacature is in Epe. Woon je niet in Epe? Dan woon je wel in de buurt. Bijvoorbeeld in Deventer, Harderwijk, Apeldoorn of Zwolle.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature leerling installatiemonteur in Epe is zó gedaan: je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.
Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Ons referentienummer: 1681153


Locatie: Epe

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705663/get-work-bv-leerling-installatiemonteur-epe
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Get Work BV
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-09-2018
  • Plaatsnaam Epe
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570630

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.