Buizen, condensatoren, luidsprekers, etc, etc.....

Audio, Tv en Foto > Buizenversterkers

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Op 17 en 18 oktober a.s. is het weer zover. de jaarlijkse beurs Rock around the Jukebox in het autotron in Rosmalen. Deze beurs is al meer dan 25 jaar een van s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Je waant je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar ook te koop. Dit jaar is er ook een tentoonstelling met als thema Space-Age Design.

Natuurlijk zijn wij ook weer aanwezig met een stand beneden in de grote hal (stand C29). Zoals altijd proberen we zoveel mogelijk mee te brengen maar als u er zeker van wilt zijn dat we de onderdelen die u zoekt bij hebben bestel ze dan z.s.m. via onze webwinkel. U krijgt dan ook nog eens 5 % korting op alles en bij een order van meer dan 50 euro een rolmaat ter waarde van 6,25 cadeau (zo lang de voorraad strekt).
 

Naast allerlei onderdelen en manuals voor jukeboxen hebben wij ook een grote selectie buizen uit nieuwe produktie op voorraad van de merken JJ, Svetlana, Electro Harmonix, Tungsol, Mullard. daarnaast vele NOS buizen van Philips, Adzam, Telefunken etc.

Ook voor andere versterkercomponenten bent u bij ons op het juiste adres. Onder meer hoogspannings condensatoren en elcos. Door onze grote omzet kunnen wij u deze voor absolute bodemprijzen aanbieden.

Voor luidsprekers kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn officieel importeur van de beroemde Jensen vintage speakers en van Hammond transformatoren voor hoogspanning en eindtrafos. Ook voor gitaarversterkers

Tot slot leveren we ook vrijwel elke grammofoonnaald (veelal uit voorraad).

Wij kennen geen minimumbestelbedrag en lage verzendkosten (indien u voor 100 euro besteld zelfs gratis verzending). Kortom surf eens naar onze website en bezoek de webwinkel.

Haast? Nu kunnen we uw bestelling dezelfde dag nog bezorgen in Nederland mits voor 12:00 besteld.


ADVERTEERDER:
Naam: Jukebox Revival
Tel: 085 8771188

  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 06-09-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Jukebox Revival
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-09-2012
  • Plaatsnaam Etten-Leur
  • Telefoon 085 8771188
  • Gezien 77 x
  • Snelcode info 3590062

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice