Start nu je eigen Koopplein! 

Koopplein.nl is een complete franchiseformule die sinds 2007 actief is op de Nederlandse markt. Wij verstrekken exclusiviteit voor een overeengekomen werkgebied. Jij bent eigen baas en neemt zelf je beslissingen, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Jij kunt gelijk beginnen met het bouwen aan succes van jouw gratis marktplaats in je eigen gemeente. 

Koopplein.nl omvat een landelijk dekkend netwerk van 254 lokale handelsplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein. Dat wordt geëxploiteerd door een ZZP-ondernemer of als onderdeel van een mediabedrijf uit die gemeente/ regio. Jij kent jouw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er voor nodig is om Koopplein.nl in jouw werkgebied succesvol te laten zijn.

Gratis adverteren
Inwoners mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van de spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis bij Koopplein.nl. Dit maakt Koopplein.nl het gratis en lokale alternatief voor Marktplaats.nl.

Verdienmodel
Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldige mediapartner bij. En dan ook nog voor een scherpe prijs. De advertentietarieven van Koopplein.nl behoren tot de laagste in de markt en bovendien hebben alle bezoekers een koopintentie.

Koopplein.nl biedt een transparant verdienmodel zonder toeters en bellen. Geen langdurige contracten met veel verplichtingen, maar wel snel kunnen starten.  

Zelfstandig maar niet alleen
Als franchisenemer bepaal jij wat er gebeurt in jouw bedrijf. Maar natuurlijk kun je op onze organisatie terugvallen voor ondersteuning of informatie. Na een uitvoerige startercursus organiseert Koopplein.nl naar behoefte trainigen en bijeenkomsten voor haar franchisenemers. Jouw belangrijkste skills? Acquisitie/ verkoop, affiniteit met social media, doorzettingsvermogen en een positieve levenshouding.  

Meer kansen voor bestaande mediabedrijven
Heb je al een mediabedrijf, dan biedt Koopplein.nl een uitstekende kans voor extra omzet en meer winst per medewerker.

Nieuwsgierig geworden? Vul het reactieformulier in en ontvang direct onze informatiebrochure in je mailbox.

reactieformulier