Start nu je eigen Koopplein! 

Koopplein.nl is een complete franchiseformule die werkt met licenties. Wij verstrekken via een licentie exclusiviteit voor een overeengekomen werkgebied. Je bent eigen baas en neemt zelf je beslissingen, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie op de achtergrond. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Dat hebben wij al gedaan. Wat jij doet, is zorgen dat jouw Koopplein een succes wordt.

Koopplein.nl omvat een landelijk dekkend netwerk van 260 lokale marktplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein. Dat wordt geëxploiteerd door een ZZP-ondernemer of als onderdeel van een mediabedrijf uit die gemeente/ regio. Jij kent jouw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er voor nodig is om Koopplein succesvol te laten zijn.

Gratis adverteren
Inwoners mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van de spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis bij Koopplein.nl. Dit maakt Koopplein.nl het gratis en lokale alternatief voor Marktplaats.

Verdienmodel
Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldige mediapartner bij: eindelijk is er een goede mogelijkheid om de lokale doelgroep via internet te bereiken. En dan ook nog voor een scherpe prijs. De advertentietarieven van Koopplein.nl behoren tot de voordeligste in de markt en alle bezoekers hebben een koopintentie.

Koopplein.nl biedt hoge marges (tot wel 100%!) en kent lage kosten voor haar ondernemers. Geen langdurige contracten met veel verplichtingen, maar wel snel kunnen starten.  

Zelfstandig maar niet alleen
Als franchisenemer bepaal jij wat er gebeurt in jouw bedrijf. Maar natuurlijk kun je op onze organisatie terugvallen voor ondersteuning of informatie. Na een uitvoerige startercursus organiseert Koopplein.nl regelmatig trainigen en bijeenkomsten voor haar licentienemers. Jouw belangrijkste skills? Acquisitie/ verkoop, affiniteit met social media, doorzettingsvermogen en een positieve levenshouding.

Meer kansen voor bestaande mediabedrijven
Heb je al een mediabedrijf, dan biedt Koopplein.nl een uitstekende kans voor extra omzet en meer winst per medewerker.

Nieuwsgierig geworden? Vul het reactieformulier in en ontvang direct onze informatiebrochure in je mailbox.

Vul het reactieformulier in