Start nu je eigen Koopplein! 

Koopplein.nl is een complete internetformule, gericht op de lokale/ regionale markt, die sinds 2007 actief is in Nederland. Wij verstrekken exclusiviteit voor een overeengekomen werkgebied. Jij bent eigen baas en neemt zelf je beslissingen, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie.

Koopplein.nl omvat een landelijk dekkend netwerk van 240 lokale handelsplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein. Deze wordt geëxploiteerd door een lokale (zzp)ondernemer of als onderdeel van een media- c.q. reclamebedrijf. Jij kent jouw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er nodig is om Koopplein.nl in jouw werkgebied succesvol te laten zijn.

Gratis adverteren
Inwoners mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van de spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis bij Koopplein.nl. Dit maakt Koopplein.nl tot het gratis en lokale alternatief voor Marktplaats.nl.

Verdienmodel
Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldige mediapartner bij. Lokaal, digitaal en branche-gerelateerd adverteren met meetbare resultaten in een omgeving waar alle bezoekers een koopintentie hebben. De advertentietarieven van Koopplein.nl behoren tot de laagste in de markt. Dit is eenvoudig te realiseren omdat er onder meer geen productie-, transport, huisvestings- en personeelskosten worden gemaakt. Afhankelijk van de gekozen samenwerkingsvorm kan de marge van je omzet oplopen tot 100%.

Koopplein.nl biedt een transparant verdienmodel zonder toeters en bellen. Geen langdurige contracten met veel verplichtingen en je kunt snel van start.  

Zelfstandig maar niet alleen
Als Kooppleinondernemer bepaal jij wat er gebeurt in jouw bedrijf. Maar natuurlijk kun je op onze organisatie terugvallen voor ondersteuning of informatie. Na een introductiecursus organiseert Koopplein.nl naar behoefte trainingen en bijeenkomsten voor haar ondernemers. Jouw belangrijkste skills? Acquisitie/ verkoop, affiniteit met social media, doorzettingsvermogen en een positieve levenshouding.  

Samenwerkingsvormen
Koopplein.nl wil snel groeien naar een club met minimaal 200 ondernemers. Daarom worden er twee verschillende samenwerkingsvormen aangeboden. De full-franchise samenwerking met een hoge mate van service, begeleiding en promotie voor jouw Koopplein. En de budgetvriendelijke variant in de vorm van een dealerschap waarbij een hogere mate van zelfstandigheid nodig is. Door dit brede aanbod kan iedere ondernemer kiezen wat het best bij hem, zijn situatie en/ of portemonnee past.

Nieuwsgierig geworden? Vul het reactieformulier in en ontvang direct onze dealer-informatiebrochure in je mailbox.

reactieformulier 

/files/25695/25694405
/files/25197/25196925 

/files/25197/25196937