Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

prijs
€ 64
datum plaatsing
21-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
ThinkZmart
type
aangeboden
adverteert sinds
24-02-2014
plaatsnaam
Harlingen / Franekeradeel
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
4901200

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Meer informatie: http://bit.ly/1zpGgVP

Wat is Het Mentale Dieet Plan?

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Ik denk dat ik zowat alle mogelijke dieëten en afslankprogramma's geprobeerd heb. Helaas, pindakaas, de verloren kilo's kwamen er sneller weer bij dan dat ik ze was kwijt gespeeld. Alle snel afvallen tips ten spijt vond ik geen blijvende oplossing voor mijn probleem totdat ik de oplossing ging zoeken … tussen m'n oren!

Eten is iets wat we dagelijks doen en nodig hebben voor een gezond lichaam. In onze moderne maatschappij is 'eten' echter ook een gewoonte geworden die gestuurd en gemanipuleerd wordt door allerhande interne en externe factoren. Denk maar gewoon even hoe je gemoedstoestand een invloed heeft op je eetgedrag. En wat denk je dat alle reclame en smaakversterkers, zoetstoffen, etc doen met jouw eetgewoonte? Om slechts enkele factoren aan te halen.

Ik ging dus op zoek naar een oplossing die ikzelf in de hand had. Ik slankte succesvol af zonder last te hebben van het JoJO-effect, adviseerde talrijke collega's over mijn eenvoudige mentale oefeningen die mijn eetgewoonten verbeterden zonder dat ik het gevoel had dat ik aan het lijnen was, en de rest is geschiedenis.

Op verzoek van vrienden en collega's schreef ik Het Mentale Dieet Plan en met de nodige technische hulp ( help ;-) lanceerde ik het einde 2009 op het internet.

Het Mentale Dieet Plan groeide snel uit tot één van de meest succesvolle Online Afslankprogramma's van Nederland en Vlaanderen.

Ondertussen hebben meer dan 114,674 afslankers de kracht en het succes van Het Mentale Dieet Plan kunnen ervaren.

Meer informatie: http://bit.ly/1zpGgVP

Deel deze advertentie met:
|