werkzoekende, parttime baan

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
26-05-17
adverteerder
Renate
type
aangeboden
adverteert sinds
28-08-2015
plaatsnaam
Harlingen / Franekeradeel
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
5838769

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hoi mijn naam is Renate Bosman, ben een 31 jarige Talentvolle vrouw uit Tzummarum. Ik ben een trotse ouder van een 13 jarige dochter. Ik ben graag bezig, zowel op werk gebied als privé. Graag dan ook dat ik met en voor anderen mensen bezig bent. Ben een een jonge zelfstandige vrouw, gedreven, sociaal, creatief, vlot, leergierig punctueel en ben hulpvaardig van aard.

Professionelen vaardigheden van mij zijn: Probleem oplossend vermogen, kritische denkend en efficiënt doelgericht te werk gaan.

Helaas door bezuinigingen bij bedrijven ben ik werkeloos geworden en is het nog niet geluk elders weer aan het werk te kunnen komen hier in Friesland

Wat zoek ik: Een leuke uitdagende baan voor overdag, van maandag tot vrijdag. De werkplek bevind zich binnen een straal van 25 km van Tzummarum (Friesland). Ik ben op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging die ik aan kan gaan en bereiken samen wil met een werkgever, wil dan ook graag weer snel aan de slag bij een bedrijf in Friesland zodat ik weer een super- ouder kan zijn. Ik ben beschikbaar om te werken parttime, tot maximaal 32 uur.

Ik ben opzoek naar een werkgever die op zijn/haar beurt weer op zoek is naar een aanwinst voor zijn/haar bedrijf. 

Bent u een werkgever die juiste mensen zoals ik als een aanwinst voor het bedrijf ziet, en wilt ze de kans geven ervaring op te doen, zich zelf verder te kunnen ontwikkelen en u weet alles uit ze te halen wat er in zit. Daarnaast stelt als werkgever geen hoge eisen aan een diploma in bezit al te moeten hebben en werkervaring al te moeten hebben in de desbetreffende branche.

Via mijn website en mijn  facebook account vind u ook de werk en opleiding gegevens !, mocht er interesse naar zijn of wilt een afspraak maken, hoor ik dit graag door mij te emaillen.Met vriendelijke groet,
Renate

Deel deze advertentie met:
|