Echocardiografist Zuid-Holland

BKVWij zoeken een echocardiografist die in de relaties met patiënten ook zorgzaamheid kan opbrengen en goed kan samenwerken. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en assisteren bij echocardiografische onderzoeken in dit Zuid-Hollandse ziekenhuis. Ook moet je kunnen gedijen in het klimaat van het ziekenhuis: een protestants-christelijke instelling.


Je hebt de opleiding tot echocardiografist afgerond en hebt hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je geaccrediteerd voor groei / flow en termijnecho's, plus SEO's en counseling. Ervaring in het vakgebied is een pre, evenals kennis van de voorschriften en protocollen van het ziekenhuis. Jij houdt je eigen vakinhoudelijke kennis op het vereiste niveau door het volgen van cursussen, congressen, bijscholingen en het bijhouden van vakliteratuur. Je kunt zelfstandig werken en hebt een klantgerichte en professionele houding.


Jouw salaris is conform cao ziekenhuis, FWG 55.


Je gaat 16 uur per week aan de slag en start zo snel mogelijk. Deze baan is tijdelijk en voor minimaal zes weken.
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.


Jouw hoofdtaken zijn:
-Het voorbereiden en verrichten van verschillende echocardiografische onderzoeken.

-Het interpreteren, verslagleggen en bespreken van onderzoeksresultaten.

-Het onderhouden van contacten en het verstrekken van informatie aan patiënten, familie, behandelaar en andere betrokkenen.

-Het controleren en onderhouden van onderzoeksapparatuur en onderzoeksmateriaal.


Wij zoeken een echocardiografist die in de relaties met patiënten ook zorgzaamheid kan opbrengen en goed kan samenwerken. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en assisteren bij echocardiografische onderzoeken in dit Zuid-Hollandse ziekenhuis. Ook moet je kunnen gedijen in het klimaat van het ziekenhuis: een protestants-christelijke instelling.
Binnen dit moderne en ambitieuze ziekenhuis staat de kwaliteit van de zorg voorop. Het ziekenhuis heeft een capaciteit van tweehonderd bedden. Binnnen de regio wordt onder andere op het gebied van de Intensive Care zorg en mdl samengewerkt met een nabij gelegen ziekenhuis. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van sterke groei en technologische innovatie; het aantal specialismen is toegenomen en de medische staf is uitgebreid naar ruim zeventig leden. Deze lijn zal de komende jaren worden voortgezet waarbij met name ingezet wordt op de bouw van buitenpoliklinieken. De ambitie is excellente medisch specialistische basiszorg te leveren en hierbij vaste, intensieve banden te onderhouden met derdelijnsvoorzieningen./>/>/>/>/>/>/>


Locatie: Middelharnis

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15269633/bkv-echocardiografist-zuid-holland-middelharnis
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder BKV
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Middelharnis
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 14 x
  • Snelcode info 21633457

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.