E-Scooter 1000 W met 10" inch wielen

prijs
€ 489
datum plaatsing
09-12-14
conditie
nieuw
adverteerder
Summertrade - Wintertrade
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Goirle
telefoon
n.v.t.
gezien
57 x
snelcode info
4600786

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Fietsen, Brommers en Scooters > Steps

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

De Elektrische Scooter  is uitgerust met een 1000 Watt elektromotor. De 36 volt accu bestaat uit drie 12 volt accus met ieder 12 Ah. Deze brengt de scooter met slechts één acculading, afhankelijk van het terrein op een bereik van maximaal 30 kilometer. De batterij kan worden opgeladen met behulp van de meegeleverde oplader. De oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 6-7 uur.

De snelheid kan worden beperkt dmv een schakelaar in 2 stappen. In de eerste stand rijdt de scooter  5 km/h, in de tweede stand rijdt deze tot 32 km/h.

De scooter is uitgerust met een comfortabel zadel, die in hoogte kan worden aangepast dmv quick release. De zitting op zich is gemakkelijk te verwijderen dmv 2 handvaten. 

Om de scooter te vervoeren en om ruimte te besparen, is deze uitgerust met één quick release hendel, wat de E-Scooter binnen enkele seconden inklapbaar maakt.

De E-Scooter heeft 2 achterste schokdempers en een verende voorvork en is voorzien van 10" inch banden. Verder is deze ook voorzien van een contactslot, zodat ongeautoriseerd gebruik kan worden voorkomen.

 

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Elektrische step (E-scooter)

ADVERTEERDER:
Naam: Summertrade - Wintertrade
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3691611/ko

Deel deze advertentie met:
|