Brodit Proclip Uni console 830510

De Brodit ProClip is een voertuig specifieke montagebeugel die u op ter hoogte van de console van het voertuig bevestigt. Het biedt een montageplatform voor mobiele telefoons en andere kleine apparaten die u binnen uw zicht- en handbereik wilt hebben. Veilig, stijlvol en handig! Geschikt voor voertuigen met stuur aan linkerzijde! Eenvoudige installatie is standaard bij de Proclips van Brodit. De beugel klikt op zijn plaats in de vorm van het dashboard. U hoeft geen gaten te boren en het dashboard hoeft niet te worden gedemonteerd, gemaakt voor montage zonder beschadiging aan interieur. Wordt geleverd met gedetailleerde installatie-instructies. Gemaakt in zwart ABS plastic. Instructies
Opgelet! Lees alle instructies voordat u de ProClip bevestigt.

1. Maak het oppervlak bij pos. 1 schoon met het bijgevoegde alcoholkussen. Pel de dek van de plakband op de ProClip.

2. Haak het bovenste deel van de ProClip, met plakband, over de rand van de console in de opening op pos. 1. Haak het lange schuine onderste deel van de ProClip onder de rand van de console op positie 2.

3. Druk op het bovenste en onderste deel van de ProClip naar elkaar toe totdat het gezicht van de ProClip een vlakke/horizontale positie heeft. Draai de moer aan met het gesloten gereedschap. Plaats de meegeleverde dop over de moer.

4. Plaats de ProClip-voorplaat over de ProClip zodat de gaten overeenkomen. Houd er rekening mee dat de positie van de gezichtsplaat verandert afhankelijk van de manier waarop u de gezichtsplaat vasthoudt. Schroef de gezichtsplaat op de ProClip met behulp van de meegeleverde schroeven. De ProClip is gemonteerd.
In de meeste voertuigen wordt de verstelbare ProClip aan de rechterkant van de console geplaatst. Echter, in sommige voertuigen is het geplaatst aan de linkerkant van de console en in een paar hoezen andere plaatsingen dat wil zeggen montage in de bekerhouder. wanneer het apparaat de locatie voor de ProClip kiest, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatieplek de ProClip de nodige grip op de console geeft en dat deze de airbag niet blokkeert. ● 14 dagen zichttermijn
 ● Snel geleverd
 ● Grote eigen voorraad
 ● Kundig advies
 ● Gratis afhalen mogelijk
 ● Laten inbouwen mogelijk


Brodtstore.nl is een webshop voor inbouw van telefoon en tablethouders. Tevens hebben wij een inbouwstation in Naarden.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BroditStore
 ● SKU (eigen artikel code): 830510


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 22,87
  • Datum plaatsing 17-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder BroditStore.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-04-2019
  • Plaatsnaam Naarden
  • Telefoon 035-6952291
  • Bekeken 5 x
  • Snelcode info 24070809
Bezorgservice