Burgstraat 51 53 in Gorinchem

prijs
€ 614.500
datum plaatsing
28-05-17
adverteerder
Edwin Koster
type
aangeboden
adverteert sinds
21-04-2016
plaatsnaam
Gorinchem / Giessenlanden / Lingewaal
telefoon
0651388960
gezien
1 x
snelcode info
7300626
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Voor de verkoopprijs geldt k.k.

Woon- / bedrijfspand in het centrum
Dit ruime pand is gelegen aan de Burgstraat in het historische centrum van Gorinchem. Het geheel is momenteel verdeeld in een bedrijfs/winkelruimte en twee bovenwoningen. Het gebouw biedt de mogelijkheid om het te splitsen in meerdere eenheden. De winkelruimte is gemakkelijk bereikbaar voor laden en lossen. De winkelruimte op de begane grond heeft een vloeroppervlakte van circa 260 m² en de bovenwoningen hebben een vloeroppervlak van resp. 128 m² en 120 m².

Bedrijfsruimte:
De royale winkelruimte van 260 m² met een frontbreedte van maar liefst 10 m, is compleet gerenoveerd en is verdeeld in diverse ruimtes. Beide appartementen hebben een eigen opgang. Achter het pand bevindt zich een ruime stadstuin met een houten berging.

Bovenwoning links:
Begane grond:
Entree met gang naar de trap
Eerste verdieping:
Overloop, toilet, woonkamer (28 m²) aan de voorzijde van het pand, een keuken (11 m²), een groot dakterras van 20 m² en een aparte nieuw verbouwde studio van 28 m².
Tweede verdieping:
Overloop, met een wasmachineruimte, 3 slaapkamers (20 m²/9m² en 8 m²) en een badkamer met een toilet en een douche.

Bovenwoning rechts:
Begane grond:
Eigen entree
Eerste verdieping:
Overloop met een toilet, woonkamer van 40 m² met sfeervolle haard en openslaande deuren naar het dakterras, een open keuken (15 m²) en een ruim dakterras van 38 m².
Tweede verdieping:
Overloop met wasruimte, 3 slaapkamers (14 m²/8 m²/16 m²), waarvan één met balkon en kastenwand en een aparte badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Algemeen:
De woning is grotendeels (ca. 3/4e gedeelte) in 1988 nieuw gebouwd. De dakbedekking is in 2012 vervangen. De ruimte leent zich voor diverse doeleinden (wonen, woon / winkel, kantoor aan huis etc.). Door de grote ruimte is het pand ook makkelijk te herindelen. Er zijn een aantal mooie authentieke details aanwezig (o.a. paneeldeuren, glas-in-lood ramen).

Ligging:
Gorinchem of, zoals in het dagelijks spraakgebruik, Gorkum heeft een wapenspreuk Fortes creantur Fortibus; dat wil zeggen Sterken brengen sterken voort. Gorinchem is een kleine, gezellige stad met een historisch centrum.

Toch heeft Gorinchem zich inmiddels ontwikkeld tot een stad met allure en telt momenteel ongeveer 35.000 inwoners. Vooral in het centrum komen de karakteristieke en historische elementen van de stad naar voren. Dat kunt u onder andere nog terugvinden in de vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis met de bijbehorende pittoreske markt op maandagmorgen en natuurlijke de vele oude karakteristieke straten en steegjes.

Het pand aan de Burgstraat is gunstig gelegen in het centrum van Gorinchem.

Voor ons gehele aanbod in-en om Gorinchem kijk op: http://www.koster-makelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/

Deel deze advertentie met:
|