Full stack developer

SwitchjobsHet bedrijf is in een transitiefase van leveranciersmanagement naar eigen software-ontwikkeling. Zij werken in kleine agile teams, samen met de leveranciers om de doelen te realiseren. Je start met het opzetten van een portaal dat door de afnemers gebruikt wordt. Je neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de hele development pipeline en helpt bij het verder automatiseren van de development, test en deployment processen. Sleutelwoorden zijn: kwaliteit, robuustheid, schaalbaarheid, veiligheid.De doelarchitectuur voldoet aan de “12-factor app” principes met onder andere de volgende technologieën: Angular, Bootstrap, Sass, Jasmine, Cypress, Git, Java/Spring, Kotlin, JUnit, SonarQube, OWASP, Docker, AWS en Microservices.Je komt te werken binnen een organisatie met 20 FTE waar het development team nu nog uit externen bestaat maar waar een geheel eigen development team wordt opgezet waar jij deel van uit gaat maken.

Jouw profiel-Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;

-Je hebt een goede achtergrond in Java en bent erg enthousiast over de mogelijkheden die moderne web apps bieden;

-Je werkt gestructureerd;

-Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

-Je bent pro-actief, creatief en gedreven;

-Je hebt ervaring met Agile/Scrum;

-Je hebt ervaring met TDD, DevOps en bereid om meer te leren over Cloud;

-Je denkt in oplossingen en streeft naar continue verbetering;

-Je bent nieuwsgierig en wil graag “new tricks of the trade” leren;

-Je vindt het belangrijk om de rest van de organisatie mee te nemen in het bouwen van een platform waarop je trots bent.
Onze opdrachtgever is een samenwerking van de Nederlandse telecomaanbieders. Er werken op dit moment 20 collega’s welke dienstverlenend zijn richting de verschillende telecomaanbieders. Denk hierbij aan diensten als overstappen met nummerbehoud maar ook bijvoorbeeld het verstrekken van informatie aan 112 of het detecteren van fraude in samenwerking met de politie. Het bedrijf is gevestigd in Gouda, goed bereikbaar en het is een formele professionele en niet-bureaucratische organisatie die tegelijkertijd plat is. Er wordt gewerkt met de modernste en nieuwste technieken.

Switchjobs als organisatie 

Switchjobs is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in Detachering, Werving & Selectie, Uitzenden en payrollen/contracthandling. Switchjobs bestaat sinds 1988. Ons team bestaat uit professionals, allen zeer ervaren in de flexbranche en gespecialiseerd in de specifieke vakgebieden. Wij bemiddelen in de volgende vakgebieden: ICT, Financieel, Commercieel en Administratief. Een persoonlijke band 

Bij een nieuwe stap in een carrière is het van groot belang dat deze past bij jouw leven. Naast je opleiding zijn je werkervaring, je karakter en persoonlijkheid, reisafstand en je privéleven minstens zo belangrijke factoren die bepalen of een functie nu en in de toekomst bij je past. Om zeker te zijn dat kandidaat en bedrijf echt bij elkaar passen, letten wij naast de vakinhoud kritisch op bedrijfscultuur, team samenstelling, scholing en doorgroeimogelijkheden. Wij werken als carrièrebegeleiders en kiezen voor een persoonlijke aanpak. Procedure 

Bij interesse in deze vacature ontvangen we graag jouw cv met een motivatie via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –, waarna de eerste selectie volgt. Bij geschiktheid volgt een eerste telefonische intake, mogelijk een webcam interview of direct een persoonlijk sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Wanneer er een juiste match is, volgt een gesprek bij de opdrachtgever. Wij bewaren jouw gegevens in onze eigen database, maar sturen deze nooit zonder jouw uitdrukkelijke goedkeuring naar de opdrachtgever. In onze selectieprocedure is een referentiecheck standaard opgenomen.


Locatie: Gouda

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/11882629/switchjobs-full-stack-developer-gouda
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Switchjobs
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Gouda
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 5 x
  • Snelcode info 21644011

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.