Bespaar op uw vaste lasten door het te bundelen!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-04-12
adverteerder
Onlinebestseller.eu
type
aangeboden
adverteert sinds
05-05-2012
plaatsnaam
Groningen
telefoon
0628468086
gezien
176 x
snelcode info
1409095

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Met Euphony hebben wij onze ideale bespaar-partner gevonden op het gebied van energie en telecom. Groene Stroom via Greenchoice en telecomdiensten van KPN gebruiken, alleen dan n?g goedkoper? Dat k?n!
1 van de unieke voordelen van Euphony is de persoonlijke assistentie bij het oversluiten. Vanaf dat moment heeft u direct ook uw v?ste persoonlijke contactpersoon voor al uw telecom en energiezaken! Stelt u zich eens voor:

n??it meer contact met die grote, logge bedrijven
en hun klantenservice...
gewoon een belletje naar ons en we regelen uw probleem!


Euphony en DeGroeneProductenShop hebben ook een welkomstkado voor u in petto, indien u bij het overstappen 3 diensten besluit te gaan gebruiken!
Met de energiebespaarboxen van DeGroeneProductenShop kunt u voor uzelf tussen de ? 95 en ? 180 op jaarbasis besparen! Afhankelijk van het aantal diensten, krijgt u van ons 1 van de boxen helemaal gratis!
Registreer je via het onderstaand contactformulier en we nemen helemaal vrijblijvend contact met u op om eens rustig te kijken hoeveel we voor u kunnen besparen door middel van een telefonische analyse. Wij zijn g??n gedreven verkopers en geven objectief advies. Gezien het referentiekader van onze webshop en de gedachte bij het opzetten daarvan, willen wij puur het beste voor de consument. Indien uit de analyse blijkt dat er geen besparing mogelijk is op uw huidige facturen ( ik durf voor ? 10 te wedden dat dit niet het geval is..) dan zullen wij u niet nogmaals benaderen.?
Even goede vrienden...Je kunt mailen naar .?


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|