Bouwkundig Inspecteur EVS 2

Headhuntersteam LeeuwardenAls EVS 2 inspecteur bent u verantwoordelijk voor het opstellen van een inhoudelijk inspectieplan. Voor het samenstellen van het inspectieplan overlegt u met inwoners van het aardbevingsgebied en uw collega's. Wanneer het inspectieplan als akkoord wordt bevonden gaat u samen met het bouwkundige inspectieteam het plan nauwkeurig uitvoeren. Tijdens de projecten bent u verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van inspecties, inventarisatie van alle data en de afhandeling van de gegevens in inspectierapportages. Met uw empathisch vermogen stelt u bewoners op de hoogte van de procedure en weet u de benodigde bouwkundige informatie duidelijk in kaart te brengen.

Na de inspectie keert u terug naar het kantoor waar u de informatie verwerkt dient te worden door seismische experts, modelleurs en constructeurs. Met deze informatie wordt een basis gelegd voor de analyses die nodig zijn om vast stellen hoe woningen bouwkundig versterkt moeten worden. Zo bent u een belangrijke schakel voor het oplossen van de problemen in het aardbevingsgebied en wordt er samen hard gewerkt om het veiligheidsgevoel van de Groningers te verhogen.
Functie-eisen

-U beschikt over een afgeronde MBO 4 (of HBO) opleiding Bouwkunde
-U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
-U  beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
-U  heeft affiniteit met Revit, AutoCad of Rhino
-U bent op de hoogte van de aardbevingsproblematiekCompetenties:                                             
-Flexibel
-Doelgericht
-Empathisch   
-Nauwkeurig

*Salaris is een indicatie. In overleg kan hier van worden afgeweken op basis van de CAO Bouw & Infra. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV en korte motivatie + referentie naar Jeroen Feitsma (J.Feitsma@Headhuntersteam.nl). Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Headhuntersteam Leeuwarden tel 058 - 216 15 82.
ArbeidsvoorwaardenLocatie: Groningen

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706357/headhuntersteam-leeuwarden-bouwkundig-inspecteur-evs-2-groningen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Headhuntersteam Leeuwarde…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Groningen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570058

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.