Projectleider Bouwkunde & Civiel

Headhuntersteam GroningenAls projectleider adviseert u de opdrachtgever hoe gebouwen en woningen binnen het Groninger gasveld verstrekt kunnen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van seismische kennis. De projectleider is hierin samen met de lead engineer verantwoordelijk voor alle maatregelen die worden bedacht om het bouwkundig versterken op tijd te vertalen naar toepasbare oplossingen. Deze werkzaamheden doet u in samenwerking met een groot team aan constructeurs, inspecteurs, Revit modelleurs en analisten. In gezamenlijkheid werkt u aan een verbeterd veiligheidsgevoel bij de Groningers.

Van de projectleider wordt o.a. verwacht dat hij/zij medeverantwoordelijk is voor de gehele cyclus van inspectie tot versterkingsadvies voor diverse locaties. Hij/zij verantwoordelijk is voor de aansturing en coördinatie van de werkzaamheden van verschillende stakeholders en samen met de lead engineer de begeleiding oppakt van de voorbereiding en uitvoering van de verschillende technische analyses. Hierbij coacht en stuurt de projectleider waar nodig en deelt zijn bouwkundige/technische kennis. U levert constante input bij de voortdurende (veiligheid) ontwikkelingen binnen het projectmanagementteam en beheert de tijd, omvang, kwaliteit en prestatie van de diverse projecten.
Functie-eisen- U beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding Bouwkunde en/of Civiele techniek


- U beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als projectleider, bij voorkeur opgedaan bij aannemer, architect of ingenieursbureau.


- U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Competenties:


- besluitvaardig


- communicatief


- resultaatgericht


- kwaliteitsgericht


- leidinggevend

Heeft u interesse  in deze functie?

Stuur dan uw CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (– Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –).
Voor eventuele vragen kan u contact opnemen met Headhuntersteam tel 050 526 88 84.
ArbeidsvoorwaardenLocatie: Groningen

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706214/headhuntersteam-groningen-projectleider-bouwkunde-and-civiel-groningen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Headhuntersteam Groningen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Groningen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570189

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.