Commercieel technisch manager

AT7T9 werving & selectieEnthousiaste en ambitieuze technische commercieel specialist met een netwerk in Groningen

 

Onze opdrachtgever

 

Onze opdrachtgever is een technisch dienstverlener voor de maritieme en industriële sector.  Het bedrijf zit in een transitie waarbij professionaliteit en uitstraling centraal staan. Maar vooral maakt zij een grote slag in het ontwikkelen van haar dienstverlening. De focus in haar opdrachten liggen op het gebied van interessante werktuigbouwkundige projecten voor bedrijven in de provincie Groningen. Ter uitbreiding van het bedrijf zoeken wij een

 

Commercieel technisch manager (FT, Groningen)

 

 

Wat je gaat doen

 

Als Commercieel technisch manager ben je verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces binnen de organisatie. Hierin speel je ook een rol om het proces te stroomlijnen. Bovendien ben jij degene die de (potentiele) klanten bezoekt en opdrachten binnenhaalt.  Je werkt voornamelijk zelfstandig en hebt ondersteuning van een aantal technische collega’s. Hierdoor heb je een groot aandeel  in het realiseren van de omzet en margedoelstellingen van de organisatie. In deze functie ga je zowel op zoek naar nieuwe projecten en onderhoud je de relaties met bestaande klanten. Door middel van upsell en cross-sell vergroot je de kansen en mogelijkheden voor onze opdrachtgever en speelt hier ook gelijk op in.

 

Wat jij kan bieden

 

Onze ideale kandidaat voor Commercieel technisch manager heeft sterke affiniteit met techniek. Met name met de werktuigbouwkundige kant ben je erg bekend. Vooral ben je in staat is om koude acquisitie te plegen. Maar ook heb je ervaring met bestaande klantenrelaties onderhouden en uitbouwen. Het geven van presentaties aan klanten vind je mooi. Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding in de richting van techniek en aangevuld met trainingen of ervaring in sales en commercie. Over de hele linie acteer je op Hbo niveau. Bovendien heb je uitgebreide ervaring in een vergelijkbare functie en neemt een netwerk mee in de provincie Groningen. Nederlands en Engels beheers je in woord en geschrift. Uiteraard heb je je rijbewijs B.

 

Wat biedt onze opdrachtgever

 

Je gaat werken in een dynamische en uitdagende omgeving bij een zich sterk ontwikkelend bedrijf. Onze opdrachtgever geeft je de kans om persoonlijk en professioneel te groeien en te werken aan je ambities. Je kan dit realiseren in een bedrijf met informele collega’s. Uiteraard ontvang je een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerking.

 

Reageren

 

Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie binnen deze dynamische internationale organisatie, dan kan je reageren door je CV en motivatie via de sollicitatieknop naar ons toe te sturen. Als je enthousiast bent en meer wilt weten kan je bellen met Gertjan Holterman, 0683791590/0522743123.

Locatie: Groningen

Salaris indicatie: 2500-3500, 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705735/at7t9-werving-and-selectie-commercieel-technisch-manager-groningen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder AT7T9 werving & selectie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Groningen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570587

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.