flexibele tuinslang

Genoeg van Tuinslangen zijn wel één van de meest onhandige dingen. Het is altijd een hoop gesleep en gesjouw met die zware dingen. Ze liggen vaak in de knoop en zijn ook nog eens last...


Genoeg van Tuinslangen zijn wel één van de meest onhandige dingen. Het is altijd een hoop gesleep en gesjouw met die zware dingen. Ze liggen vaak in de knoop en zijn ook nog eens lastig op te bergen. Heeft u hier ook zo genoeg van? Dan hebben wij vandaag de perfecte deal voor u! Een revolutionaire uittrekbare flexibele tuinslang. Hiermee zijn alle problemen met die onhandige tuinslangen opgelost.

Deze tuinslang groeit automatisch tot wel 3 keer zijn originele lengte als er water door heen stroomt. Ook krimp de slang zelf weer tot een klein formaat als de kraan wordt dichtgedraaid. De tuinslang is veel compacter en lichter dan de normale tuinslangen en is hierdoor ook gemakkelijk op te bergen. Door het speciale ontwerp is het onmogelijk gemaakt dat er knikken of knopen komen in de slang. En u krijgt er ook een krachtige spuitkop bij met 7 verschillende standen. Hiermee kunt u op verschillende manieren watersproeien en van hard tot zacht.
Tuinslangen zijn vaak onhandige dingen, ze raken vaak in de knoop, zijn lastig op te bergen en blijven vaak hangen.e bergen. Heeft u hier ook zo genoeg van? Dan hebben wij vandaag de perfecte deal voor u! Een revolutionaire uittrekbare flexibele tuinslang. Hiermee zijn alle problemen met die onhandige tuinslangen opgelost.

Specificaties

 ● Type: flexibele tuinslang
 ● Totale lengte: keuze uit: 15 of 22.5 meter
 ● Inclusief: krachtige spuitkop
Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice