Bicarbonaat, Maagzout, Zuiveringszout, Natriumbicarbonaat 1…

Bicarbonaat, zuiveringszout, maagzout, natriumbicarbonaat, natron, maagzout, sodiumbicarbonaatBicarbonaat - zuiveringszout voor het zachter maken van voedsel In de Aziatieshe keuken gebruikt men ...

Bicarbonaat, zuiveringszout, maagzout, natriumbicarbonaat, natron, maagzout, sodiumbicarbonaatBicarbonaat - zuiveringszout voor het zachter maken van voedsel
In de Aziatieshe keuken gebruikt men vaak bibarbonaat om het vlees zachter te maken en in europa vaak om groente en fruit te ontdoen restanten van bestrijdigsmiddelen, soms wordt bicarbonaat toegevoegd aan het kookwater van groenten om groenten zachter te maken.Bicarbonaat is een rijsmiddel zoals bakpoeder. Je gebruikt het in pannenkoeken, cakes, snel brood en andere gebakken en gefrituurde gerechten.Je kan bicarbonaat ook gebruiken in de plaats van bakpoeder wanneer er voldoende zure componenten in het beslag zit. Gebruik voor het bakken van een brood van 500 gram 1 theelepel bicarbonaat.
Bicarbonaat vaak ook voor Mond- en Tandverzorging gebruikt
Natriumbicarbonaat of zuiveringszout zit in sommige mondwaters en tandpasta's. Het reinigt mechanisch de tanden en het tandvlees, neutraliseert de productie van zuur in de mond en werkt als een antisepticum om infecties te voorkomen. Strooi anders wat bicarbonaat op je tandpasta of spoel je mond met een mengeling van water en zuiveringszout.
Voor wittere Tanden breng je zuiveringszout (natriumcarbonaat) aan op je tandenborstel en poets hiermee je tanden. Ook te gebruiken om je tandenborstel of kunstgebit mee te reinigen. Laat het een nachtje staan in een glas water met natrium carbonaat ook wel zuiveringszout genoemd.

Ingrediënten: zuiver en ongemengd natriumbicarbonaat, zonder toevoegingen en zonder alluminium. Geschikt voor gebruik als voedingsmiddel.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.Waarom geen medische informatie op onze site:
We mogen wettelijk geen medische informatie bij onze producten gebruiken. Ook al is het wetenschappelijk bewezen, enkel een arts kan en mag medisch advies geven. De woorden die we gebruiken, mogen wel. Ben je ziek? Gebruik je geneesmiddelen?
Dan neem je best contact op met een arts of therapeut.
Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice