Yantra orginele spijkermat

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-12-15
conditie
nieuw
adverteerder
wellness-natural-products
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Bocholtz
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
6476749

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Welzijn > Massageproducten

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
De Yantra  Spijkermat: Goedkoopste prijs van Nederland
De Relaxatiemat bij uitstek

LARGE Yantra Mat afmeting 80 X 51 CM   Gebaseerd op het acupressuur-principe dat al duizenden jaren bestaat!  enkele minuten per dag kan al volstaan om:               
                Spanningen te verminderen  
                  Beter en dieper te slapen 
                    Stress te verminderen       
    Rug - nek en andere pijnen te verlichten
         Energie en Weerstand te Verhogen    

De Yantra Spijkermat is een ideaal product voor mensen die slecht slapen, zich futloos of gespannen voelen, last hebben van stijfheid, hoofdpijn, rug- of nekpijn.

Na een hele drukke werkdag, volledig ontstressen op de Yantra Spijkermat geeft opnieuw energie ! Of na een stevige sportinspanning, zich volledig ontspannen op de Yantra Spijkermat is een echte aanrader! Kortom de Yantra Spijkermat is een multifunctioneel product en geschikt voor jong en oud.

De Yantra Spijkermat is afkomstig uit Zweden en is bovendien de best verkochte spijkermat in Zweden, één op drie huisgezinnen in Zweden heeft een Yantra Spijkermat in huis. In vergelijking met concurrerende producten, werd de Yantra spijkermat beoordeeld tot de spijkermat met de beste kwaliteit ! Na het grote succes in Zweden wordt de Yantra spijkermat nu ook in de BENELUX geïntroduceerd. 
                                                                                                                     De Yantra Spijkermat is een product van HOOGWAARDIGE kwaliteit UIT ZWEDEN De Yantra Spijkermat is geschikt voor iedereen die meer energie wil! Als u last heeft van stress,slecht slaapt, vermoeid bent, geen energie heeft, bij spierspanning, stijfheid, hoofdpijn, migrane, rug-nek of gewrichtspijn, stijfheid. De LARGE YANTRA SPIJKERMAT heeft 11600 doeltreffende acupressuurpunten – meer dan om het even welke andere Spijkermat op de markt. Als u op de Yantra Spijkermat ligt, wordt uw gewicht gelijk verdeeld over al deze contactpunten. Dit zorgt voor optimaal effect en gemak en dus geen pijn (wat veel mensen denken)! 
Voor meer info of bestellen google naar wellness-natural-products en klik in de linkerkolom op Yantra Mat.

Pas op voor namaak, wij zijn dealer van de Orginele yantramat
uit Zweden

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Massagestoel of Kussen

ADVERTEERDER:
Naam: wellness-natural-products

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest