Dakota Lite draadloze bezoekverklikker

Zakelijke goederen > Agrarisch > Werktuigen

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 4.95
 ● Retourbeleid: 14 dagen
 ● Conditie: Nieuw

OMSCHRIJVING:


 ● Complete voordelige set

 ● Geeft automatisch signaal bij bezoekers op oprit of erf

 ● Bezoekverklikker set met bel en sensor

 ● De Dakota Lite kan uitgebreid worden met een zakpieper


Details
Dakota Lite draadloze opritverklikker Ik weet nu dat er klanten komen We schrokken ons telkens een hoedje Ik lag lekker te zonnen in de tuinZe dachten dat we niet thuis waren en reden weer wegOns bezoek was ons hele huis doorgeweest voordat ze ons zagen Herkent u dit en wilt u ook weten wie daar is? Dan is een draadloze opritverklikker echt iets voor u.

Nieuw in het Landbouwwinkel.nl assortiment is de Dakota Lite.Een geavanceerde opritverklikker met hoge betrouwbaarheid en groot bereik tussen sensor en bel. De nieuwe Landbouwwinkel.nl Dakota Lite maakt gebruik van een infraroodsensor om personen en voertuigen te detecteren. Er wordt geen reflector/ontvanger aan de overzijde van de oprit geplaatst. Zodra iemand de straal (vergelijkbaar met de straal van een zaklantaarn) onderbreekt, klinkt binnenshuis de bel. Het volume van de bel is instelbaar. De basisset, bestaat uit een bruine sensor en een bel en wordt gebruiksklaar en inclusief netspanningsadapter (excl. batterij) geleverd. Bij deze set zijn geen vogelhuisje of zakpieper leverbaar. Er kunnen meerdere bellen en sensoren van de Dakota Lite serie aangemeld worden. Ook is het mogelijk een zakpieper te gebruiken in combinatie met de Dakota LiteOm het systeem tijdens de installatie goed te kunnen richten/uitlijnen wordt het rode ledlampje geactiveerd. Na het installeren dooft dit ledje. Door de draaibare unit is de sensor zeer eenvoudig te installeren en kan de sensor onopvallend en gecamoufleerd worden bevestigd. Tijdens de detectie van een passant gaat er geen lampje op de sensor (bij de weg) branden. Een passant weet dus niet of hij/zij gedetecteerd is.
 ● Binnen 2 minuten is het Landbouwwinkel.nl Dakota Lite opritalarm eenvoudig zelf te installeren.
 ● Sleuven graven of kabels trekken is niet nodig.
 ● Nooit meer schrikken van (on)verwacht bezoek dankzij het alarm voor erf en oprit.
 ● Landbouwwinkel.nl levert alle apparatuur (excl. batterij) geprogrammeerd en bedrijfsklaar op.
 ● U hoeft alleen een stekker in het stopcontact te steken en de sensor(en) op te hangen en te richten.

Opties
 ● Extra sensor: De extra sensor kan gebruikt worden als aanvulling op het Landbouwwinkel.nl Dakota Lite basissysteem. Door het gebruik van een smalle eenzijdige bundel als detectiebereik kan door de juiste ophanghoogte voorkomen worden dat (huis)dieren valse meldingen opleveren.


 ● Dakota Extra Bel: Aanvullende bellen kunnen toegevoegd worden aan elk Landbouwwinkel.nl Dakota Lite systeem. De bel wordt gevoed met een netspanningadapter.

We helpen u met onderstaande uitgebreide informatie graag bij de aanschaf van een Landbouwwinkel.nl opritverklikker voor uw specifieke situatie:
Gebaseerd op inmiddels bewezen technieken is dit een geavanceerde opritverklikker met hoge betrouwbaarheid en groot bereik (>400m) tussen sensor en bel. Om de sensor goed te laten detecteren, wordt geadviseerd de sensor ongeveer 6 m van het te detecteren object te plaatsen.
De Dakota Lite maakt gebruik van een infraroodsensor om personen en voertuigen te detecteren. Er wordt geen reflector/ontvanger aan de overzijde van de oprit geplaatst. Zodra iemand de straal (vergelijkbaar met de straal van een zaklantaarn) onderbreekt, klinkt binnenshuis de bel. Het volume van de bel is instelbaar. De basisset, bestaat uit een bruine sensor en een bel en wordt gebruiksklaar geleverd. Bij deze set is geen vogelhuisje of zakpieper verkrijgbaar en is niet compatible met de Dakota Classic (die wel over een vogelhuisje en zakpieper beschikt). Wel kunnen meerdere bellen en sensoren van de Dakota Lite serie aangemeld worden. De sensor is zeer eenvoudig te installeren. Tijdens de detectie van een passant gaat er geen lampje in de sensor branden. Een passant weet dus niet of hij/zij gedetecteerd is. Specificaties Bereik van sensor naar bel ruim 400 m
Detectieafstand sensor 5-15 m
Volumeregeling op bel ja, traploos
Stroomvoorziening bel 12V netspanningadaptor
Stroomvoorziening sensor 9V blokbatterij (excl.)
Instelbare sensor ja, gevoeligheid en detectiebereik
Kleur sensor bruin
Garantie 12 maanden
Betrouwbaarheid goed
Waarschuwing voor lage batterijspanning ja


Extra informatie
Naam artikel Dakota Lite draadloze bezoekverklikker
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Artikel bestaat uit Sensor en bel
Verzendcode (VC) Franco NL+BE
Verwachte levertijd als voorradig enkele dagenEXTRA KENMERKEN:
 ● SKU (eigen artikel code): 23-4000

ADVERTEERDER:
Naam: Landbouwwinkel
Tel: 0434552665
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4849108/ko

Meer productinformatie vind je op de Landbouwwinkel website.
ZEER SCHERPE PRIJZEN!! Ook vind je op onze site vele andere tuin- park-, mini- en quadwerktuigen, landbouwmechanisatie, stal- en weidetechniek, boerderij- en manegetoebehoren, schuilstallen, dierbenodigdheden. Wijzigingen van prijzen, details, fotos en uitvoeringen voorbehouden. Bezoek aan ons kantooradres in Mechelen (NL) uitsluitend na telefonische afspraak.
  • Prijs € 290
  • Datum plaatsing 04-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Landbouwwinkel
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-09-2012
  • Plaatsnaam Mechelen
  • Telefoon 0434552665
  • Gezien 12 x
  • Snelcode info 6604169

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.