EPLAN Hardware Engineer

The Green Door CompanyDe meest uiteenlopende projecten, mooie klanten en een enorm breed werkveld. Dat zijn voor jou als EPLAN hardware engineer de ingrediënten die deze baan boven alle andere functies uit laat stijgen. Ontwerp en teken elektrische besturingsinstallaties voor industriële automatiseringsprojecten en wees van onschatbare waarde voor al je klanten.

Compleet nieuwe productielijnen ontwerpen of aanpassingen doorvoeren in bestaande lijnen. Wat de opdracht ook is: jij zorgt er in een handomdraai voor dat de hardware op vakkundig wijze bij de klant in gebruik wordt genomen. Selecteer de juiste materialen, elementen en de technische indeling van besturingskasten. Of je nu voor een productieverwerker van chocola bezig bent of aan een opdracht voor een (semi-)overheidsinstelling werkt: jij staat garant voor kwaliteit. Met name als het aankomt op het:
-maken van technische tekeningen met EPLAN.
-helder communiceren met je klanten.
-ondersteunen bij het maken van calculaties en het opstellen van offertes.
-helpen van collega’s die minder ervaring hebben met EPLAN; jij bent hun vraagbaak. Functie-eisen


Deze baan heeft een sterk projectmatig karakter. Het is dus belangrijk dat je je werkzaamheden goed kunt plannen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je werkt vaak samen met collega’s die als hardware of software engineer afhankelijk zijn van jouw input. Goede onderlinge afstemming is dus belangrijk, waardoor jouw communicatieve skills zeker van belang zijn. Verder heb je:
-minimaal een mbo-diploma in een passende richting, zoals Energietechniek, Elektrotechniek of Automatiserings-Energietechniek.
-in ieder geval 5 jaar werkervaring met EPLAN P8.
-het liefst ook ervaring met projectmatig werk. Arbeidsvoorwaarden


Een zeer afwisselende baan waarin je je volledig mag storten op hardware engineering. Je werkt samen met vakkundige collega’s met wie je samen de beste kwaliteit levert. Als kartrekker binnen het team ben jij de EPLAN hardware engineer die collega’s weer op weg helpt als ze even vastlopen. Jij kunt rekenen op:
-een salaris tussen € 3000,- en € 3500,- bruto.
-8% vakantiegeld.
-een reiskostenvergoeding.
-flexibele werktijden.
-25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
-een winstuitkering aan het einde van het jaar.

Locatie: Haarlem

Salaris indicatie: 2500-3500, 3500-5000

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706299/the-green-door-company-eplan-hardware-engineer-haarlem
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder The Green Door Company
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-06-2018
  • Plaatsnaam Haarlem / Haarlemmerliede & Spaarnewoude
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570112

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.