ARFOS de expert in ICT Detachering heeft diverse opdrachten

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
05-04-17
adverteerder
GJ Heijstek
type
aangeboden
adverteert sinds
11-03-2015
plaatsnaam
Haarlem / Haarlemmerliede & Spaarnewoude
telefoon
0637442164
gezien
7 x
snelcode info
5006980

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ARFOS de expert in ICT Detachering heeft diverse vacatures / interim opdrachten in o.a. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht.

Jouw expertise, onze MATCH

ARFOSMATCH is onderdeel van Arfos de expert in ICT-Detachering. Met ARFOSMATCH heb je de grootste kans om een opdracht of baan te vinden die perfect aansluit bij je opleiding, ervaring en wensen.

ARFOSMATCH is niet alleen de grootste kans om als interim, zelfstandige of zzp-er een baan, klus of opdracht te vinden maar voor u als opdrachtgever de grootste kans om een professional te vinden die aansluit bij uw eisen en wensen.

Arfos de expert in ICT-Detachering is van mening dat met ARFOSMATCH u als opdrachtgever maar ook als opdrachtnemer te kunnen ontzorgen.

Door het interactieve proces en het up-
to-date houden van jouw profiel, optimaliseer jij jouw CV en weet je ook dat we je eenmaal aanbieden op aanvragen, dat je kansen hoger liggen dan normaal. Wij noemen dat: Een kansrijke ARFOSMATCH door een goed profiel.

Daar waar je keer op eer nul op rekest kreeg, weet je nu zeker dat als je goed scoort, je ook een uitstekende kans maakt om te worden ingezet. Wij noemen dat een ARFOSMATCH vanwege de grote kans van slagen.

Arfos de expert in ICT-Detachering zorgt ervoor met ARFOSMATCH te beschikken over ALLE marktplaatsaanvragen van Nederland. Je hoeft dus niet meer druk te maken of je wel op de nieuwste bekende marktplaatsen bent ingeschreven, of dat je wel voldoende ARFOSmatcht. Je wordt vanzelf continue geARFOSmatcht op al onze aanvragen en daar hoef je niets voor te doen. Daarmee bespaar je tijd met jouw online ARFOSMATCHprofiel.

Tijdens de selectieprocedure weegt Arfos de expert in ICT-Detachering middels AFROSMATCH af of de organisatie ook bij jouw past. Door de voorselectie van ArfosMatch en een persoonlijk gesprek met de ARFOSMATCHMAKER zal uiteindelijk de juiste professional met de meeste aanknopingspunten worden aangeboden bij de klant.

Een uniek element binnen de ICT-detachering is dat na ontvangst van jouw getekende urenstaat gaan wij binnen 30 dagen over tot betaling van de factuur. Met een korting van 1,7% van de factuur betalen wij jou uit.

Kortom Arfos de expert in ICT-Detachering zorgt dat je beter je interim / opdracht vindt of dat jij gevonden wordt, ARFOSMATCHT jouw met de ideale opdrachtgever, staat garant voor de betaling van de factuur binnen 30 dagen maar er is nog meer.....
.... als ZZP-er / Freelancer ben je via ARFOSMATCH van Arfos de expert in ICT-Detachering ook nog eens automatisch verzekerd tegen beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Meer weten kijk op onze website ARFOSMATCH punt NL,

Ik kijk naar uit je persoonlijk te ontmoeten,

Geert Jan Heijstek van Arfos de expert in ICT-Dienstverlening uit Haarlem.

Wij hebben diverse ICT gerelateerde detacheringsklussen in o.a. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht.

Dit bericht is geplaatst door Heijstek Advies Aalsmeer in opdracht van Geert Jan Heijstek. #onlinemarketing

Tel: 0637442164
https://www.youtube.com/watch?v=1eDcdwbp8KA

Deel deze advertentie met:
|