PC Repareren en Inbouwen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
17-06-17
adverteerder
Pascal
type
aangeboden
adverteert sinds
25-09-2015
plaatsnaam
Haarlem / Haarlemmerliede & Spaarnewoude
telefoon
06-84255965
gezien
26 x
snelcode info
5990286

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PC Repareren en Inbouwen

Support/ service/ ophaaldienst
Geeft uw computer een blauwe scherm bijvoorbeeld en is het niet duidelijk waarom? Lijkt het alsof uw pc/
laptop meer herrie maakt dan normaal? Moet u wachten tijdens het opstarten? Wordt u beperkt door de snelheid waarmee uw PC en/ of laptop werkt bij het openen van meerder software programma’s? Hebt u een fout gemaakt en is daarom uw PC en/ of laptop kapot of van slag en wilt u hulp? Van het inbouwen van nieuwe hardware tot een volledige nieuwe Windows en het schoonmaken van uw PC/ laptop, wij doen het voor u.

Onze technische dienst beschikt over de kennis en ervaring om u met de moeilijkste PC en/ of laptop pro-blemen te helpen en samen een gepaste oplossing te vinden. We hanteren een vaste werkwijze. Na het vaststellen wat er gedaan moet worden via de mail of telefoon. Maakt u met ons een afspraak en haalt de ophaalservice, indien nodig, uw PC/ laptop op. We bieden u professionele hulp bij het inbouwen van hard-ware, de software en reparatie van uw PC en/ of laptop. We hebben sinds 2001 ervaring met computers, laptoppen en alles daarom heen.

Merken waar we mee werken:

Computer: Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Lenovo, Toshiba en Samsung.

Operatiesystemen: Windows, Apple, Linux, Ubuntu.
Windows onder 98 zijn uit het assortiment gehaald dus daar werken we niet mee.

Moederborden: AMD, MSI, Asus en Intel

Videokaarten: AMD en Intel
Processoren: AMD en Intel

Hieronder kunt u lezen wat wij zoal doen en een korte omschrijving wat u kunt verwachten van ons. Helemaal onderaan vindt u onze tarievenlijst.

Hardware inbouwen

Diagnose bij computerproblemen
In sommige gevallen is de oorzaak van een computerprobleem niet meteen duidelijk bij u dan kunt u bij ons terecht. Nadat u ons verteld heeft wat het probleem is, via de telefoon of mail, halen wij de PC en/ of laptop op. Vanaf dat moment dragen wij zorg voor een goede behandeling van uw PC en/ of laptop. Op het moment dat het probleem duidelijk is bij onze technische dienst en de oplos-sing gevonden nemen we contact met u op, via het opgegeven telefoonnummer of e-mail adres. Met de diagnose kan onze technische dienst aan de slag en repareren we uw PC en/ of laptop, zor-gen we voor de software of bouwen we voor u de hardware in.

Aansluitservice
Wij bieden ook de kabel aansluitservice aan. Een technische medewerker komt bij u langs en helpt u met het aansluiten van uw internet en/ of laptop of PC.

Intern geheugen inbouwen
Voor video- en audiobewerking is er voldoende geheugen nodig om snel te kunnen werken. Daar-naast worden games tegenwoordig steeds veeleisender als het gaat om minimale specificaties. De technische dienst kan ervoor zorgen dat meer software tegelijkertijd draait zonder snelheidsproble-men.

Videokaart/ geluidskaart inbouwen
Voor o.a. software en games is er voldoende videokaart capaciteit nodig mocht dit niet zo zijn dat ondervindt u problemen. Software en games vragen veel van uw videokaart om optimaal te kun-nen presteren. Onze technische dienst zorgt ervoor dat uw PC/ laptop optimaal kan presteren door de juiste videokaart in te bouwen. De geluidskaart bepaald de kwaliteit van het geluid dus mocht u een betere willen of een nieuwe geluidskaart ingebouwd, doen wij dit voor u.

Harde schijf of SSD (meerdere tegelijk) inbouwen
Toch meer ruimte nodig voor de opslag van u bestanden? Of vind u het nu echt tijd voor het flink versnellen van uw pc? Dan is het vervangen van u harde schijf met een grotere schijf of SSD een goede optie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. En plaatsen doen we ook voor u.

WiFi-/USB-kaart inbouwen
Uw PC staat net in een hoek van het huis waar het WiFi signaal te zwak is? Zorgt onze technische dienst ervoor dat het signaal sterker is. Mocht u meer USB aansluitingen willen hebben, indien mo-gelijk, doen wij dit voor u.

Voeding inbouwen
Heeft uw PC extra voeding nodig na het inbouwen van nieuwe hardeware? Bijvoorbeeld om de nieuwe videokaart te kunnen voorzien van voldoende stroom. Wij adviseren u de beste voeding. Daarna bouwen we de juiste voeding voor u in, met een goed kabelmanagement.

Moederbord inbouwen
Wilt u een nieuw moederbord maar weet u niet hoe u dat moet inbouwen en hoe dat moet in uw behuizing. Wij zorgen ervoor dat uw computer het moederbord met de capaciteit van uw keuze heeft. Houdt er wel rekening mee dat bij het vervangen van een moederbord het soms ook nood-zakelijk is om de processor en het geheugen te vervangen. Wij adviseren u hier dan over.

Overige hardware
Het kan ook zijn dat de hardware afwijkt van de hierboven omschreven hardware. In dat geval kunt u ook bij ons terecht. Welke uitdaging dan ook, we pakken u uitdaging aan! Naast advies kunnen we uw systeem uitbreiden met nieuwe hardware.

Software

Diagnose
Uw pc start niet op. Er komt spontaan een blauw scherm of hij loopt telkens vast. Uw harde schijf tikt of software start traag op. Zodra het software probleem bekend is bij ons helpen wij u om het software probleem op te lossen.

Back-up/ Datarecovery
U wilt van uw computerbestanden een kopie maken op een schijf zodat u belangrijke gegevens altijd weer op kan vragen dan doen wij dit voor u. Het herstellen van oude instellingen, mocht u die hebben opgeslagen, doen wij ook voor u als u niet weet hoe u dit moet doen en dit nodig is omdat u bijvoorbeeld foute software heeft geïnstalleerd.

Installatie software per programma
Of het nou uit tijdgebrek is of u hebt moeite met het juist installeren van programmatuur. Wij helpen u graag met het installeren en instellen van de door uw gewenste software.

Verwijderen van virussen/Spyware/ongewenste software
Het kan zijn dat uw computer door een virus/ ad-ware en/ of spyware is geïnfecteerd. Wij verwijde-ren, indien mogelijk, het geen dat uw software verstoord of niet laat werken. Bij een ernstig pro-bleem, dat u niet kent, stellen wij eerst een diagnose vast na een onderzoek zodat we weten wat het probleem is om u te kunnen helpen. Bij een ernstig probleem dat u wel kent kunnen we zonder dia-gnose meteen ervoor zorgen dat u, uw PC en/ of laptop meteen weer kunt gebruiken.

Her-installatie besturingssysteem
In sommige gevallen kan een frisse start uitkomst bieden. Laat uw pc door ons opschonen door een nieuwe installatie uit te voeren op u PC. We zetten meteen de laatste updates erop en de meest recente drivers in het geval dat de software van uw computer verouderd is.

Tarievenlijst
Diagnose
€ 33,00 (onderzoekskosten)
Half-uur tarief € 19,95 (indien geen vaste prijs)
Ophalen/ Hulp aan huis
Benzinetarief € 1,60 per km (varieert, gemiddelde prijs v/d dag)
Voorrijkosten € 9,95 (binnen 15 km, buiten 15 km € 19,95)
PC aansluitservice € 19,95 (incl. Internet, bij nieuwe PC of laptop)

Reparatie Hardware
Vervangen Harde schijf € 20,00 (het erin zetten en installeren)
Vervangen Videokaart € 24,95 (het erin zetten en installeren)
Vervangen Voeding € 19,95 (het erin zetten en installeren)
Vervangen Moederbord € 95,00 (het erin zetten en installeren)
Geheugen Uitbreiding € 15,00 (het erin zetten en installeren)
*Genoemde prijzen zijn excl. onderdelen. *Hou rekening met levertijd bij nieuwe hardware

Reparatie Software
Her-installatie Windows € 45,00 (Windows met licentie)
Her-stellen Windows € 29,50 (exclusief back-up en software)
Virus verwijderen/ onderzoek € 14,95 (virussen, adware en spyware verwijderen)
Installatie van software € 22,50 (alleen software met licentie)
Gegevens back-up € 29,50 (bij onherstelbare schade n.v.t.)
Inbouw hardware € 22,50
Data Recovery € 27,50 (bij onherstelbare schade n.v.t.)
Schade rapport € 25,00 (bij reparatie/ vervanging 50% retour)
Spoed reparatie € 27,50 (heeft uw reparatie haast dan be-taald u een extra toeslag)
Niet te repareren? 50% retour (vastgesteld na diagnose vóór reparatie e.a. activiteiten)

- Opdrachten van minder dan € 50,- dienen volledig aanbetaald te worden.
- Opdrachten van meer dan € 50,- dienen voor 10% aanbetaald te worden met een minimum aanbetaling van € 25,-.

Opmerkingen
- Wij voeren geen installaties uit zonder legale licenties van de programma’s die u geïnstal-leerd wilt hebben.
- Onze mensen zijn niet aansprakelijk voor reeds geïnstalleerde software/ hardware of uw be-standen.

Openingstijden
- Maandag t/m vrijdag bereikbaar tijdens kantoor uren 10:00 – 18:00.
- Bij noodgevallen 18:00 – 22:00.
- Vrijdag na 18:00 geen ophaalservice. Vrijdag na 18:00 in overleg mogelijk.
- Onze ophaaldienst rijdt in de gebieden Noord-holland, Zuid-holland en Utrecht.

Voor vragen bij problemen en- of interesse in onze diensten kunt u ons emailen of bellen.

E-mailadres
pcreparatieseninbouwen@gmail.com

Telefoonnummer
+31 06 842 559 65

Deel deze advertentie met:
|