Grundig insectenverjager ● Verjaagd insecten en andere plaagdieren
 ● Geen gebruik van giftige chemicaliën en gas
 ● Electromagnetisch en ultrasound technologie


Insecten
Heb jij ook altijd zo een hekel aan dat vervelende gezoem van insecten langs je hoofd? Of zit jij elke keer als je wakker word onder de muggenbulten? Dan is de insectenverjager van Grundig een ideaal product voor jou om te gaan gebruiken. De insectenverjager is namelijk een product die ervoor zorgt dat insecten en andere plaagdieren niet in de buurt willen komen. Dit doet de insectenverjager door middel van een geluid dat door de hoge frequentie niet hoorbaar is voor mensen, maar wel hoorbaar en heel vervelend is voor muggen en andere insecten. Het apparaat zorgt er dus voor dat insecten verjaagd worden zonder dat er giftige chemicaliën of gassen vrijkomen. Naast het feit dat dit apparaat insecten verjaagd, kan het ook nog dienen als nachtlampje. Er zit namelijk een LED lampje in die door middel van een aan/uit knop bediend kan worden.


 ● Merk: Grundig
 ● Type: Insectenverjager
 ● Bedrijfsspanning: 230 Volt
 ● Bedrijfsmodus: Elektromagnetisch en ultrasoon
 ● Bereik: max. 200 meter
 ● met stroomindicator
 ● EAN: 8711252066981


DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande link

DealDonkey. Great deals. Big discount. High service!

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! 

 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 9,95
  • Datum plaatsing 07-06-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder DealDonkey.com
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2019
  • Plaatsnaam Nieuw-Vennep
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 22194373
Bezorgservice