HeBlad Tafeltennistafel Beton rond Antraciet

Grijze ronde tafeltennistafel van beton
Een ronde tafeltennistafel is ideaal om meerdere personen gelijktijdig te laten tafeltennissen. Doordat de speeltafel massief uitgevoerd is, is deze uitermate geschikt om met een grote groep gelijktijdig te gebruiken. Hierdoor wordt er extra veel speelplezier beleefd. De ronde tafeltennistafel worden vaak geplaatst op schoolpleinen, campings en speeltuinen. Volledig weerbestendig, onderhoudsarm en extra duurzaam.

Het grijs ronde speelblad heeft een doorsnede van 260 cm en is gemaakt van massief beton versterkt met bewapening. Ook het speelnet en onderstel is van massief beton. Doordat de tafel enkel uit beton bestaat (en er geen schroef aan te pas komt), is het speeltoestel niet interessant voor vandalen. De tafel kan intensief gebruikt worden zonder aan spelkwaliteit in te leveren. Houd er rekening mee dat dit speeloppervlak geen spelbelijning heeft en in effen grijs uitgevoerd is.

Deze rond betonnen tafeltennistafel biedt de mogelijkheid tot verschillende spellen voor jong en oud. Zo wordt bij deze ronde tafeltennistafel vaak het spel 'rond de tafel' gespeeld. Hierbij wordt een groep deelnemers verdeelt over twee groepen, zodat er aan beide kanten evenveel spelers staan. De bal wordt over en weer geslagen waarbij de speler na ieder slag zo snel mogelijk naar de andere kant van de tafel rent. Bal gemist? Dan valt de deelnemer uit. Nadat er twee spelers overgebleven zijn, wordt de finale gespeeld. De speler die als eerste drie punten scoort, is de winnaar.
Levering en plaatsing
Omdat dit object zwaar is, wordt deze standaard voor u op gewenste plek geplaatst. Na het plaatsen van de bestelling, zal telefonisch overlegd worden wanneer de levering geschied. Wij leveren de tafeltennistafel binnen 28 dagen en altijd gratis in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden (hier komen de kosten voor de boottocht voor uw rekening). In België, Luxemburg en Duitsland worden extra vrachtkosten gerekend.

Zorg dat de locatie goed toegankelijk is! Met een kraan van de vrachtwagen zetten wij de tafeltennistafel op de juiste plek. De kraan heeft een reikwijdte van 5 meter. Eventueel kan de tafeltennistafel met een palletwagen verder gerold worden. Let wel dat dit alleen over vlak verhard terrein kan zonder hindernissen (extra hulp hierbij wordt aanbevolen). Mocht blijken dat het model niet op de gewenste plek te krijgen is, dan wordt de tafeltennistafel geplaatst op de dichtstbijzijnde plek. Eventuele extra kosten komen in dat geval voor uw rekening (ook wanneer u de bestelling op dat moment annuleert).
Kenmerken rond betonnen tafeltennistafel

 ● Speelmaat diameter van 260 cm
 ● Betonnen speelblad van 85 mm dik
 ● Massief betonnen tafel, geen bouten of moeren
 ● Blad, poten en net zitten vast als 1 geheel
 ● Gewicht 1570 kg
 ● Geschikt voor outdoor gebruik en hufterproof
 ● Zonder accessoires

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 2.237,99
  • Datum plaatsing 17-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Funty - Trampolineland
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2017
  • Plaatsnaam Haarlemmermeer
  • Telefoon 0233030900
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 22217997
Bezorgservice