HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Antraciet

HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Antraciet
Deze betonnen tafeltennistafel met ronde hoeken is ideaal voor jongere gebruikers. Hiermee wordt de kans op ernstige ongelukken verkleind. De speeltafel is onverwoestbaar en daardoor hufterproof. Dit maakt de grijs betonnen tafeltennistafel uitermate geschikt om op openbare plekken te plaatsen. Denk hierbij aan campings, openbare velden, publieke buitenruimtes, speeltuinen, schoolpleinen of in tuinen. Geschikt voor recreatieve doeleinden, voor volwassen en kinderen vanaf 8 jaar. Door de ronde hoeken is te speeltafel veiliger in gebruik.

Deze tafeltennistafel met ronde hoeken is volledig vervaardigd uit beton. Hierbij worden de betonnen elementen versterkt door de bewapening die hierin is verwerkt. Bestand tegen weersinvloeden als regen, vorst, wind en zon. Het speelblad is maar liefst 8,5 cm dik! Doordat het blad van beton is, wordt zonlicht amper gereflecteerd. Dit bevorderd het speelcomfort. Het speelnet is eveneens uit beton gegoten en heeft licht afgeronde hoeken om ernstige ongelukken te voorkomen. Dit grijze speelveld heeft geen officiële spelbelijning, maar is effen uitgevoerd.

Het zware blad wordt opgevangen door het zware onderstel. Hierbij worden de twee massieve, staande platen stabiel op haar plek gehouden door een betonnen dwarsbalk. De platen zijn 10 cm dik en 114 cm breed. Het onderstel is aan het speelveld vast gestort waardoor de tafel uit én geheel bestaat en onverwoestbaar is. De tafeltennistafel kan op een vlakke ondergrond (zowel op gras als op tegels) geplaatst worden. Het plaatsen van een fundering is hierbij niet nodig.
Levering en plaatsing
Omdat dit object zwaar is, wordt deze standaard voor u op gewenste plek geplaatst. Na het plaatsen van de bestelling, zal telefonisch overlegd worden wanneer de levering geschied. Wij leveren de tafeltennistafel binnen 28 dagen en altijd gratis in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden (hier komen de kosten voor de boottocht voor uw rekening). In België, Luxemburg en Duitsland worden extra vrachtkosten gerekend.

Zorg dat de locatie goed toegankelijk is! Met een kraan van de vrachtwagen zetten wij de tafeltennistafel op de juiste plek. De kraan heeft een reikwijdte van 5 meter. Eventueel kan de tafeltennistafel met een palletwagen verder gerold worden. Let wel dat dit alleen over vlak verhard terrein kan zonder hindernissen (extra hulp hierbij wordt aanbevolen). Mocht blijken dat het model niet op de gewenste plek te krijgen is, dan wordt de tafeltennistafel geplaatst op de dichtstbijzijnde plek. Eventuele extra kosten komen in dat geval voor uw rekening (ook wanneer u de bestelling op dat moment annuleert).
Kenmerken grijze tafeltennistafel Beton ronde hoeken

 ● Speelmaat 274x152,5x76 cm (lxbxh)
 ● Betonnen speelblad van 85 mm dik
 ● Massief betonnen tafel, geen bouten of moeren
 ● Voorzien van ronde hoeken voor veiligheid
 ● Blad, poten en net zitten vast als 1 geheel
 ● Gewicht 1400 kg
 ● Geschikt voor outdoor gebruik en hufterproof
 ● Zonder accessoires

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1.632,99
  • Datum plaatsing 17-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Funty - Trampolineland
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2017
  • Plaatsnaam Haarlemmermeer
  • Telefoon 0233030900
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 22217999
Bezorgservice