Antislip Trap Tape Zelfklevend 5m Bruin


De trap geschilderd? Maak hem een stuk veiliger met deze antislip strip!

(10 meter is geschikt voor 65cm strips en 15 traptreden)

De antislip rubber strip is speciaal voor trappen in huis en geschikt voor iedere woningbouw trap. De strip is van een speciaal rubber kunststof, voor een veilige grip om gladde traptreden tegen te gaan. Is je trap niet zo betrouwbaar omdat hij steil is of smalle traptreden heeft, dan kun je met deze strip je trap een flink stuk veiliger maken. 


Montage video

De alcohol doekjes worden gratis meegeleverd!


2 jaar 100% product garantie - 9.3 Kiyoh klant tevredenheid - 90 dagen bedenktijd - snelle levering 1-2 dagen - betaal achteraf met Billink

Alles voor een veilige trap bij antislip rubber tape!
Ken je dat gevoel dat je snel de trap af loopt omdat de deurbel gaat, je glipt weg met je voet en je kan je nog maar net vast grijpen aan de trapleuning pff...dat was even geluk hebben. In samenwerking met mensen van de TU Delft is een superieur product ontwikkeld dat aan alle hoge eisen voldoet, met als doel; alle trappen in Nederland voor zowel jong en oud weer veilig te maken.

Antisliprubbertape.com
Tonnekamp 5
2157 PN  Abbenes
Nederland

E-mail: info@antisliprubbertape.com
Telefoon: +31 252 823 069

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Onze klantenservice antwoord maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur. Wil je snel antwoord op je vraag?  Stuur ons een Whats App! Klik op de link hieronder voor meer informatie over het product.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7081455170787
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: ANTISLIPRUBBERTAPE.COM
 ● SKU (eigen artikel code): 2001B
 ● Type: 2001B


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice