Een huis vol dromen "Barbara Delisnky"

prijs
€ 3,95
datum plaatsing
01-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
Anna
type
aangeboden
adverteert sinds
13-08-2013
plaatsnaam
Haarlemmermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2786024

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

"De beroemde journaliste Grace Dorian heeft een probleem dat zij met niemand durft te delen - zelfs niet mer haar enige dochter Francine. Grace is af en toe zó vergeetachtigdat ze er bang van wordt. Haar werkt lijdt eronder, maar koppig houdt Grace vol dat er niets met haar aan de hand is. Tot ze zo maar door een rood licht rijdt en in het ziekenhuis belandt.
Francine is diep geschokt wanneer zij hoort dat haar moeder de ziekte van Alzheimer heeft. Grace is pas eenenzestig. Samen besluiten ze Grace's toestand voor de buitenwereld geheim te houden. Francine zal het werk van haar moeder zolang overnemen. Zelf heeft Francine ook een dochter, de rebelse Sophie, die haar troosten steun misschien nog wel harder nodig heeft dan Grace.
Zo raakt Francine gevangen tussen haar alsmaar groeiende verantwoordelijkheden. Van een eigen leven komt niet veel meer terecht, juist nu de jonge dokter Davis Marcoux interesse in haar toont. Vechtend tegen haar paniek vraagt Francine zich af hoe lang zij dit zware leven nog zal kunnen volhouden en hoe lang ze het geheim van Grace's ziekte nog zal kunnen bewaren. "

Prijs excl. verzendkosten €2,95

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening